Najnovije

Tanzanija, Burundi, Haiti – 3 zemlje odbacile vakcinu, sva 3 predsednika su umrla!

Globalna kabala zločinaca i manipulatora jasno i glasno demonstrira svoju moć i šalje poruku svim šefovima država, o tome šta će im se dogoditi ako svetsku vladu ne poslušaju iz senke.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Tanzanija

Tanzanija je bila prva zemlja koja je jasno i glasno odbila da učestvuje u korona agendi. Ne samo da su odbili da vakcinišu svoje stanovništvo, već su odbili da ga testiraju i odbili su da prijave brojeve slučajeva KOVID-19 Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Štaviše, DŽon Magufuli, predsednik Tanzanije, inače biolog, razotkrio je prevaru testovima na koronu i dao nam, sada već legendarne, pozitivne papaje pomoću kojih su PCR testovi dobili nadimak papaja-testovi. Otkrio je i osramotio organizatore lažne pandemije, a predstavnike SZO je proterao iz svoje zemlje.

Burundi

NJegov kolega Pjer Nkurunziza, iz susednog Burundija, ubrzo mu se pridružio i Burundi je tako postao druga afrička zemlja koja je odbila vakcine za KOVID-19. Takođe je proterao predstavnike SZO iz svoje zemlje i optužio ih za nedopustivo mešanje u unutrašnje stvari svoje zemlje.

Haiti

Haiti je takođe bila zemlja koja je odbila da učestvuje u vakcinaciji. Do danas je jedina država zapadne hemisfere koja do sada nije dala ni jednu dozu vakcine svojim stanovnicima. U stvari, čak su odbili i besplatne vakcine koje im je ponudila SZO.

Uprkos ovome, smrt od KOVID 19 bila je izuzetno mala, jedna od najmanjih na svetu. Takozvani „medicinski stručnjaci“ to nikako nisu mogli objasniti.

Zaista, moralo je naštetiti manipulatorima, što mala siromašna država ne pristaje na vakcine, besplatna je, a istovremeno nema bolesnih ljudi. Ovo bi moglo da posluži kao primer drugim zemljama da vakcine nisu potrebne, a to je neprihvatljivo.

Tanzanija, Burundi, Haiti – sve 3 države odbile su vakcinu, sva 3 predsednika su umrla.

Belorusija

Spomenimo i Belorusiju, to je još jedna zemlja koja je odbila da učestvuje u korona predstavi. Nije im lako ubiti Lukašenka, jer je Rusija njegov sused i moćan saveznik. Ali Belorusija je zbog toga pod brutalnim sankcijama svih zapadnih zemalja.

Zaključak

Globalna kriminalna kabala šalje poruku šefovima država, čak se više i ne skrivajući iza lažnih srčanih udara, avionskih nesreća i drugih metoda koje su kod njih toliko popularne. Sada jednostavno pošalju odred atentatora.

Spoljne sile htele da naprave od Belorusije „drugu Ukrajinu“, pa onda da krenu na Rusiju. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA