Najnovije

Spavala sa pola grada, a muž tražio da apstiniraju do prve bračne noći: Manekenka šokirala otkrićem (FOTO)

Jedna od najpopularnijih plus sajz manekenki Ešli Grejem ponovo je trudna. Manekenka je obelodanila vest nakon objave fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa već velikim trudničkim stomakom.

Ešli Grejem (Foto: Instagram)

- Protekla godina bila je puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem da shvatam i slavim šta ovo sledeće poglavlje znači za nas - napisala je ona na Instagramu.

Manekenka sa suprugom DŽastinom Ervinom već ima jednog dete, sina, a njihova ljubavna priča počela je veoma interesantno. 

- Rekao mi je: Sviđaš mi se, želim da budem tvoj dečko, da li ti želiš da budeš moja devojka", rekao mi je, a ja sam odgovorila "Da", mada je istina da nisam bila sigurna ni da li mi se sviđa, nije bio moj tip - otkila je manekenka. 

Ipak, veza je išla u dobrom pravcu i par se venčao nakon samo godinu dana. Ono što je veoma zanimljivo je da nisu imali odnose pre venčanja, a to je manekenka otkila za Ele 2019. godine.

- Spavala sam sa pola NJujorka pre veza, a on je insistirao da do prve bračne noći, apstiniramo - otkrila je tom prilikom.

Golu Hajdi Klum pogledajte  OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA