Najnovije

LAZANSKI I MARIĆ OTKRILI STRAVIČNU MANIPULACIJU! Bahatost Crne Gore prešla sve granice! (VIDEO)

Posle toga, usledilo je sramno saopštenje ministarstva odbrane Crne Gore, na čijem je čelu Olivera Injac, koje je "demantovalo" ambasadora, pravdajući se da "nije dobilo pismeni zahtev".

Miroslav Lazanski i Milomir Marić. (Foto: Jutjub)

Ipak, ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je u jutarnjem programu Happy TV da je Srbija poslala usmeni zahtev i da je on dva puta lično zvao kolegu ambasadora Šćepanovića iz Crne Gore, ali je odgovoreno da Srbija i ne pokušava jer će biti odbijena.

- Dva puta sam ga zvao. Ja ga nisam zvao da ga pitam pošto je NJeguški sir ili pršuta. Ja nisam mi rekao u onom svom prvom nastupu da je to odbilo Ministarstvo odbrane Crne Gore. Rekao sam da je odbila Crna Gora - raskrinkao je Lazanski stravičnu podvalu iz ministarstva Olivere Injac.

Podsećamo, Olivera Injac je od 2000. do 2007. godine radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore, dok je vladao DPS Mila Đukanovića. Ipak, to nije smetalo premijeru Zdravku Krivokapiću da takvu personu postavi za ministarku.

Lazanski je u jutarnjem programu TV Happy objasnio da se sada "svi prave mutavi", a da je Srbija na kraju platila ogromnu cenu za prevoz tog oružja.

Šta kriju novi Suhojev lovac i laki „Bajkal“ Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA