Najnovije

HAOS U KLUŽU! Svi smenjeni posle debakla od Zvezde: Ceo stručni štab napustio klub

Velika blamaža rumunskog kluba, koji je protiv Crvene zvezde u igri mačke i miša jasno bio plen, dobila je epilog Crvena zvezda je obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope i tako poslala Kluž u Ligu konferencija.

Kluž-Zvezda (Foto: Jutjub)

Iako je trener šampiona Rumunije Mariuš Šumudika upisao maksimalnih šest pobeda u prvenstvu, vlasnik kluba Nelutu Varga je nakon dvomeča sa Crveno-belima odlučio da mu uruči otkaz.

Ali to nije sve! 

Slobodni u izboru nove sredine su i čitav stručni štab, kao i jedan deo višeg menadžmenta na čelu sa predsednikom Marianom Kopiluom!

Vlasnik je pobesneo iz više razloga. Naravno debakl od Zvezde mu je teško pao, a  mnogi fudbaleri u ugovorima su imali finansijske bonuse za koje verovali ili ne, on nije znao.

Sve je izglednije da će se na klupu Kluža vratiti čovek sa kojim je klub osvajao titule u prethodne tri sezone, Dan Petresku. Šumudika je lepo počeo u prvenstvu, ali mu je prilika da nastavi šampionski niz Kluža uskraćen

Posle iznošenja  prljavog veša u Beogradu, odnosi u svlačionici su u ozbiljnoj meri bili narušeni, a pojedini igrači su čak išli dotle da pevaju „Idi Šumi, idi...“

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA