Najnovije

Dr Hadži-Tanović: Ova vakcina menja gensku strukturu, ne znamo kakve su posledice! (VIDEO)

Mi ne znamo kakve će biti posledice po čoveka nakon ovih vakcina jer prvi put sada imamo genetski modifikovanu vakcinu i zato ja tu vakcinu ne bih preporučio, rekao poznati kardiolog.

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kardiolog Višeslav Hadži-Tanović je, na pitanje voditelja da prokomentariše značaj vakcinacije između ostalog rekao:

„Ova vakcina je prva koja u sebi ima gensku šifru, koja može da menja gensku strukturu čoveka, to je ono zbog čega smo mi kao stručnjaci upozorili, sačekajmo da vidimo šta se tu dešava.

Mi ne znamo kakve će biti posledice po čoveka nakon ovih vakcina jer se ovo radi prvi put, prvi put sada imamo genetski modifikovanu vakcinu, kakve će biti posledice genske po današnjeg čoveka, po njegovu mogućnost da stvara potomstvo to ćemo videti i zato ja tu vakcinu ne bih preporučio.“

Na pitanje voditelja: „Kako bismo se spasli od korone da nema vakcine?“ Hadži-Tanović je odgovorio:

„Znate li kolika je smrtnost od korone? 0,14 posto. A znate li kolika je smrtnost od srčanog infarkta? 65 posto. Znate li kolika je smrtnost od malignih bolesti, od raka? 30 posto. Znači, 99 posto su sve druge bolesti. Pa zašto bismo toliko bili u strahu od virusa, na primer sada? Kako znate da li je ovo običan grip ili korona? Testovi su nepouzdani. Nijedan test ne govori koji je virus. Govori da je neki virus, i to mi znamo… Lekari to mogu da definišu i bez testova. PCR ili drugi testovi ne kažu da li je u pitanju korona ili neki drugi virus.

Što se tiče vakcina: pre deset godina, kada je bio u pitanju svinjski grip, kada je Svetska zdravstvena organizacija mesec dana pre toga objavila da će biti epidemija i smanjila kvotu za proglašavanje epidemije – šta se desilo? Niko se ni zakašljao nije. Nemačka je platila 80 miliona evra za vakcine, Srbija dva miliona za vakcine koje ni dan danas nisu potrošene, ne znaju šta da rade s njima.

Moj je savet: sačekajte. Sačekajte da vidimo kod tih koji su izumeli vakcine kako to izgleda.

Drugo: onaj ko je hteo tu vakcinu, što da ne – njegovo lično pravo.

Ako imaš posledice posle vakcinacije – ja to nisam znao – oni su skinuli da farmaceutska firma plati, ako se neko razboli ili umre zbog toga, da plati odštetu. Znači, sad u svetu nijedna farmaceutska firma ne plaća odštetu ako je tebi loše. A zašto ne?“

Kedmi predviđa propast pakta SAD, Ujedinjenog Kraljevstva i Australije. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: nultatacka.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA