Najnovije

CRNCI SU ME PUNILI KAO PAPRIKU: Maca iznela prljavšitine sa snimanja filmova za odrasle (VIDEO)

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, javnosti se predstavila pre nekoliko godina u rijalitijima, a od tada ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i izjavama.

Maca Diskrecija (Foto: Jutjub)

Tokom svog pojavljivanja na javnoj sceni, ona je priznala da se bavila najstarijim zanatom, a odnedavno je aktivirala i "Onlyfans" nalog, na kojem snima porniće i na taj način zarađuje za bolji život.

Maca je progovorila o ulasku u Zadrugu, o kriterijumima koje pravi muškarac mora da ispunjava kako bi bio sa njom, ali i o amaterskim pornićima koje je snimala sa Afroamerikancima tokom posete Dubaiju.

- U poslednje vreme sam dosta putovala i da budem iskrena primetila sam da ljudi u drugim zemljama gledaju samo interes, dok smo mi srdačniji i iskreniji - rekla je Maca, pa otkrila detalje svojih putešestvija.

- Jedna sam od retkih devojaka koje su u Dubai otišle da troše novac, a ne da ga zarade, kakav je slučaj sa kurvama koje morališu, a tamo svašta rade. Dok sam boravila tamo, snimala sam amaterske porniće sa crncima koji imaju normalne poslove, ali su želeli da sa mnom snime seks - rekla je diskretna starleta, pa dodala:

- Crnci uopšte nisu pažljivi, punili su me kao papriku. Morala sam da pijem tablete za dan posle kako ne bih zatrudnela - bez dlake na jeziku je rekla Maca, koja ističe da se zaklela na apstinenciju dok ne nađe idealnog muškarca.

- Već mesec i po dana nemam seks. Zainatila sam se, neću imati odnose dok ne nađem pravog muškarca. U poslednje vreme je teško naći pravog, muškarci me se uglavnom plaše - požalila se Senada, pa navela svoje kriterijume.

- Pravi muškarac mora da ima polni organ od 22 cm, mora da bude visok 195 cm, da ima svetle oči i mora da me voli - poručila je starleta, koja otkriva da nema nameru da uđe u finalnu sezonu Zadruge, iako je popularnost stekla po učešću u rijalitijima.

- Rijaliti pratim i za sada mi je Deniz favorit, da sam tamo sa njom bih se družila, ali ne planiram da ulazim. Otvorila sam svoju firmu za fitnes, moram tome da se posvetim - objasnila je Maca.

Imam poslugu i stan u centru grada

Maca ne krije da od svojih eksplicitnih objava dosta zarađuje, a kako je otkrila, od ušteđevine je kupila auto i stan u Beogradu.

- Za život mi je mesečno potrebno oko 2.000 evra. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko "Onlyfansa", ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge - rekla je starleta.

Tijana Ajfon jedva smirila nove silikone, samo što ne ispadu! Više o tome pogledajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA