Najnovije

I OVO SE DOGODILO: N1 napisala da su Rusi oslobodioci Donbasa (FOTO)

Televizija N1 vodi žestoku antirusku propagandu protiv Rusije i njene Specijalne operacije u Ukraijini nazivajući Ruse agresorima, okupatorima i zličincima. Međutim, njenim novimarima u jednom tekstu potkralo se da objave da su Rusi oslobodili Donbas.

Logo N1 (Foto: N1)

Prenoseći saopštenje Srpske desnice o boravku njenog predsednika Miše Vacića u Donbasu kao međunarodnog posmatrača na referendumu, novinari N1 su naveli u uvodu kako je Vacić posmatrač na referendumu “četiri oslobođena regiona Donbasa”. N1 je ovo prenela ne kao citat već kao svoj deo teksta.

Vacić je na Tviteru podsetio da, iako nije uspeo da novinarku RTS u jednom gostovanju kaže “živela Srbija”, uspeo je da nauči novinare N1 da je Donbas oslobođen.

- Uspeo sam da prosvetlim N1 tokom mog boravka u Moskvi i Donjecku, da počnu da izveštavaju kako su Rusi u Ukrajini oslobodioci – napisao je Vacić uz fotografiju teksta sa N1.

Nakon njegove objave N1 je promenio tekst, ali je ostala slika koja potvrđuje da je bar u jednom članku za N1 Donbas bio oslobođen od Ukrajinaca.

Kako se u SNS raduju zbog ubistva Rusa saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA