Najnovije

NOVO NAREĐENJE PUTINA! Rusija kreće u konačni obračun

Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je specijalnim službama da drže pod stalnom kontrolom mesta masovnog okupljanja građana, strateške objekte saobraćajne i energetske infrastrukture.

Vladimir Putin. (Foto: kremlin.ru)

"Sada je potrebna maksimalna koncentracija, koncentracija snaga kontraobaveštajnih agencija, uključujući vojnu. Moramo oštro suzbiti delovanja stranih obaveštajnih službi, brzo identifikovati izdajnike, špijune i diverzante", navodi se u Putinovom obraćanju službenicima Državne bezbednosti, koja obeležava 20. decembar kao svoj dan.

On je istakao da treba pojačati i rad pogranične službe FSB.

"Državna granica je najvažniji, ključni obod za osiguranje bezbednosti zemlje i ona mora biti pouzdano pokrivena. Pokušaji njenog narušavanja moraju se brzo i efikasno zaustavljati, korišćenjem raspoloživih snaga i sredstava, uključujući mobilne jedinice i specijalne snage", dodao je šef ruske države.

On je istakao da je situacija u DNR, LNR, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti izuzetno teška, snage bezbednosti u novim regionima Rusije moraju učiniti sve da obezbede maksimalnu bezbednost, poštovanje prava i sloboda građana

Izvor: sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA