Najnovije

ŠAROVIĆ: Neukusna i sramna kampanja Kreni - Promeni

Problem zagađenja vazduha u Beogradu, ali i u većem delu Srbije je dubok i traje već nekoliko godina. Nadležni, odnosno gradski funkcioneri pokušavaju da ga reše pozivanjem u pomoć košave, koja će smog da rastera, dok inicijativa Kreni - Promeni to radi reklamiranjem prečišćivača vazduha privatne kompanije (u ovom konkretnom slučaju radi se o kompaniji "Cepter").

Nemanja Šarović (Foto: Helm kast)

Tako je na Instagram stranici Kreni - Promeni osvanula nagradna igra kako bi pratioci dobili prečiščivač vazduha privatne kompanije, ali i koje uslove je potrebno ispuniti kako bi se korisnici Instagrama našli u konkurenciji da budu jedan od tri dobitnika.

Nemanja Šarović, lider pokreta LJubav, Vera, Nada, ovakvu kampanju je nazvao "neukusnom i sramnom".

- Problem zagađenja vazduha neće se rešiti kupovinom prečiščivača (čitaj: pravljenjem profita rpivatnoj kompaniji). Ako Kreni - Promeni ovako "rešava" probleme kao opozicija, ne daj nam Bože šta bi trek radili kao vlast - napisao je Šarović i dodao:

- Blago rečeno, neukusna kampanja. Realno, sramna.

Šarović se nadovezao na svoju objavu na Tviteru, pa je naglasio:

- Ako Savo (Manojlović, prim. aut.) pobedi na beogradskim izborima, deca će sledeće godine umesto vaučera za Sport vision i kupovinu patika, dobiti vaučer za kupovinu šerpi u "Cepteru".

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA