Najnovije

UŽASNE VESTI ZA MILA ĐUKANOVIĆA Osipa se DPS!

Opštinski odbor DPS Tuzi zvanično je danas pokrenuo proceduru da odmetnuti i političkim malverzacijama odbjegli odbornici u Skupštini opštine Tuzi Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj se isključe iz svih organa partije.

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

Kajošević i Đeljaj, protivno stavu Kluba odbornika naše partije juče prisustvovali sednici SO Tuzi, te na taj način obezbijedili kvorum i potrebnu većinu za izglasavanje Dnevnog reda.

- Nakon svih jučerašnjih dešavanja prije i tokom sednice, postoje osnovi sumnje da su pomenuti odbornici deo organizovane grupacije pod patronatom Nike Đeljošaja, čiji je osnovni cilj realizacija unapred pripremljenih malverzacija, a sve to praćeno političkom korupcijom, te koristimo priliku da pozovemo nadležne državne organe da preispitaju kompletan slučaj.

Opštinski odbor DPS Tuzi je stava da s obzirom na to da su Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj svojim izdajničkim postupanjem odborničke mandate i sebe lično kompromitovali, a da pre toga nikome nisu bilo kojim postupkom najavili takav čin, i to ne samo na partijskom nego i prijateljskom nivou, kolegama sa kojima su do tada dijelili iste političke svjetonazore, ukoliko ne vrate svoje mandate odbjegli odbornici će se suočiti sa krivičnim prijavama, ali i osudom svih građana naše opštine, koji itekako znaju šta je ljudska čast i politički moral – saopšteno je iz OO Tuzi DPS-a.

Iz DPS-a navode da je jučerašnja sednica jasan pokazatelj da koalicija okupljenja oko Nike Đeljošaja i zvanično više ne postoji, te da sa ovakvim nemoralnim činom produžio sebi već odbrojane dane.

– Niti više postoji jedinstveni albanski forum, niti većina od 03. marta 2019. godine – zaključuju iz DPS-a.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA