Najnovije

„Ultraučenje“ :Savladajte izazove samoučenja i postanite ultraučenik

ltraučenje autora Skota H. Janga dostupno je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom zemlje.

Foto: Vulkan

Knjiga Ultraučenje Skota H. Janga namenjena je pre svega ljubiteljiima popularne psihologije, ali i čitaocima koji su izgubili veru u sebe ili su prošli kroz teške životne trenutke i žele da u proverenoj literaturi pronađu neku vrstu rešenja, utehe ili smernice.

Opstanak u burnim vremenima ekonomskih i tehnoloških promena zavisi od kontinuiranog samoobrazovanja – doživotnog apsorbovanja svežih ideja i veština. Ukoliko pretendujete na to da se izdvojite od ostalih i dostignete više ciljeve, morate da postanete ultraučenik.

Ultraučenje nudi devet principa za hitro unapređenje veština. Pomoću moćnih strategija iz ove knjige, izvući ćete se iz mentalne okoštalosti, napredovaćete i steći ćete samopouzdanje. A jednom kad se istaknete, možete da dobijete bolji posao, pregovarate za veću platu ili više slobodnog vremena, povežete se sa zanimljivijim ljudima i na druge načine unapredite lični i profesionalni život.

„Skot Jang izlaže osnove za brzo učenje i zadržavanje novih veština i koncepata. Preporučujem Ultraučenje svima koji su zainteresovani za praktične strukture i uputstva za samostalno učenje – bilo da je reč o poslu ili o slobodnom vremenu.“ – Paulo Koeljo

Izvor. Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA