Najnovije

UNIŠTEN UKRAJINSKI SPECNAZ: Elitni specijalac Zelenskog eliminisan kod Guljajpolja!

Anton Solovjov, komandant čete specijalnih snaga za specijalne operacije (SOF) Ukrajine, uništen je u Guljajpolju u Zaporoškoj oblasti, saopštio je Vladimir Rogov, predstavnik regionalne administracije.

Foto: pixabay.com

-Elitni militant Zelenskog eliminisan je u Zaporožju. Anton Solovjov, komandant čete specijalnih snaga Ukrajine, ubijen je u oblasti Guljajpolja u Zaporožju, napisao je Rogov na svom Telegram kanalu. Pripadnost preminulog nekoj konkretnoj jedinici još nije utvrđena, dodao je on.

Rusija je 24. februara započela vojnu operaciju u Ukrajini. Predsednik Vladimir Putin nazvao je njen cilj „zaštitom ljudi koji su bili izloženi genocidu od strane režima u Kijevu osam godina“.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane RF, od 25. marta Oružane snage su izvršile glavne zadatke prve etape – značajno su smanjile borbeni potencijal Ukrajine. Glavni cilj je oslobođenje Donbasa.

Jedinice grupe „O” napreduju ka Seversku, uništavajući uporišta i položaje ukrajinskih okupacionih snaga. Fotografije možete pogledati OVDE.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA