Najnovije

Deklan Hejz: Smrt Duginove ćerke - vreme odmazde?

Na  ubistvo Darje Dugine od strane NATO y predgrađu Moskve ne može a da  se ne da komentar jer se ovim poslednjim NATO zločinom otvara još jedna Pandorina kutija , koju je trebalo najbolje držati zatvoreny. 

Piše: Deklan Hejz (Declan Hayes — Strategic Culture – strategic-culture.org)

Na  ubistvo Darije Dugine od strane NATO u predgrađu Moskve ne može a da ne se da komentar jer se ovim poslednjim NATO zločinom otvara još jedna Pandorina kutija koju bi bilo najbolje držati zatvorenom. Kao i kod NATO napada na Krim,  Duginino ubistvo otvara još jedan front na koji Rusija sada ima pravo da odgovori i to sa kamatom.

Darija Dugina, kao i Aleksandar, njen otac koji je poznatiji u javnosti , nije bila konfliktna osoba i nije igrala nikakvu ulogu dobru, lošu ili ravnodušnu u ukrajinskom, sirijskom ili drugim sukobima koje NATO sada vodi da bi čačkao Rusiju. Ako je NATO doneo dekret da su napadi na takve nekonfliktne ličnosti fer plej, onda bi i NATO apologete trebalo da valjano prime to k znanju , u strahu da oni koje oni etiketiraju smatraju njih kao divljač za odstrel takođe

Nesumnjivo je atentat na Duginu , kao i nedavni teroristički napadi na Krimu, ostvaren pogodak iz NATO kuhinje, po svemu sudeći, uz korišćenje Mosadovih operativaca, koji imaju značajnu ekspertizu u tim pitanjima "iza neprijateljskih linija". Jedini drugi mogući osumnjičeni, ukrajinski specijalci ili ruski disidenti, nisu mogli da zadaju takav udarac bez pune logističke i druge podrške njihovih  NATO nalogodavaca. 

Čovek treba samo da analizira  bombaške napade  u Dablinu i Monagany Dublin and Monaghan bombings - Wikipedia aprila 1974g, najveća nepočinstva u doba tzv Irskih nedaća The Troubles - Wikipedia , gde su žrtve uključivale moje apolitične drugare iz razreda , da bi uvideli istinost toga . Iako su počinioci  navodno  bili Glenejn banda  Glenanne gang - Wikipedia, od SAS predvođena protestantska ubilačka banda, nema šanse da su te harambaše mogle izvesti tako 'nešto spektakularno' bez pomoći njihovih SAS kontrolora.

Kao i u Irskoj, tako i u Rusiji. Aleksandar Dugin je dugo bio jedan od ključnih babaroga NATO-a , ona babaroga koje je NATO  pokušavao da iskoristi da blati druge, uključujući i mene, koji su imali i najmanje moguće veze sa Duginovim saradnicima. Logika za to grubo blaćenje je da kažu da, pošto je Aleksandar Dugin, u njihovim očima,  Putinov apologeta, nacista, carski imperijalista i okultista i jeste, prema pisanju lista Dejli mejl  koji ima stav obožavanja prema nacizmu How Britain's Nazi-loving press baron made the case for Hitler | The Times of Israel, "Putinov Raspućin" Daughter of Ukraine war mastermind 'is blown to pieces in Moscow car bomb' | Daily Mail Online, da je Darija Dugina zaslužila da bude razneta bombom na njegove oči.

Iako smo se mi sa sirijskim iskustvom previše puta  našli u ovim okolnostima da bi moglo da se zabeleži ovde,  biće dovoljna dva ovakva primera. Kada je NATO bombaš samoubica razneo Mohameda Saida Ramadana Al-Boutija Muhammad Said Ramadan al-Bouti - Wikipedia, jednog od vodećih muslimanskih naučnika na svetu, zajedno sa više od 40 njegovih poklonika u džamiji Al-Iman u Damasku 21.marta 2013.g, NATO od strane njihovih pomahnitalih fanatika u BI BI SI (BBC) Syria 'death video' of Sheikh al-Bouti poses questions - BBC News pokušavajući da okrive ASSAD (ASSAD) za to,  u pokušaju da skrenu pažnju sa sopstvene blatantne krivice. Al Boutijevi posmrtni ostaci imaju počasno mesto odmah pored onih u Saladinu Saladin - Wikipedia (koji je poklao Alavite u Alepu nakon što je  Krstaše isekla testerom), u džamiji Ummajad (Ummajad) velikoj džamiji u Damasku. NATO je ubio Al-Butija iz najgroznijih sektaških razloga, da bi okrenuo Sirijce jedan protiv drugog a bez nekog drugog razloga . Jedina uloga koju su imali njihovi proxy ratovi je da skrenu pažnju javnosti sa NATO trlababalan muzikanata na njihove blesane iz Muslimanskog bratstva i pritom i do "Asada".

To je još očiglednije u slučaju  Ejada Ša'ar, koji živi u Irskoj, brata Jasera Ša'ara, koji je 2002. koji je proganista talačke krize pozorišta u Moskvi 2002. Moscow theater hostage crisis - Wikipedia, koja  je odnela 100 nevinih života. Ajriš Meil ( Irish Mail )  u nedelju 17. septembra 2017 je dao prikaz na dve strane kako irska vlada da ne samo da je ignorisala moja određena upozorenja o ovim kriminalcima sa prebivalištem u Irskoj već su i pomagali ovim divljacima počinivši al Rašiden (Al Rasheeden) bombardovanje autobusa predvođeno Ircima  masakr preko 120  Sijan Šia ( Syian Shia) dece 2017 Aleppo suicide car bombing - Wikipedia, koji su bili namamljeni  u zamku kao Ivica i Marica obećanjima da će dobiti čokoladice , sokiće i tome slično, pre nego ih dignu u vazduh i raskomadaju. Moji  naredni napori i onih u Irskom parlamentu koji su i članovi Evropskog parlamenta (MEPs) Kler Deijli ( Clare Daly) i Mik (Mick)  i Volis (Wallace) da rasvetlimo ovaj zločin od koga vam se okreće stomak, bili su sprečeni na svakom ćošku  od strane MI 5 i MOSAD (Mossad) agenata u Dablinu , Londonu i Damasku

I upravo kroz takva iskustva sam pročitao hvalisanje  Dejli mejla Daughter of Ukraine war mastermind 'is blown to pieces in Moscow car bomb' | Daily Mail Online o ubistvu Darije Dugine, "ćerke takozvanog 'Raspućina' Vladimira Putina – jednog od arhitekata rata ruskog tiranina u Ukrajini",  "Darije Dugine, sankcionisane ruske nacionalistkinje čiji je otac Aleksandar Dugin (60) ozloglašeni fašista koga zovu 'Putinov mozak'" i sve više i više ista žalopojka o "[Aleksandru] Duginu,  ultra desničarskom okultnom piscu". ( prim. prev. ovo je autorov cinizam i sarkazam u rečima)

Hajde da, opet, stavimo neke od ovih koještarija  o Aleksandru Duginu koje služe samo da se skine ljaga sa sopstvenog obraza , i stavi  po strani zbog sebeljubive NATO propagande, što ona  i jeste. Posle pada Sovjetskog Saveza, došlo je do od NATO inspirisane kulturološke implozije koja je smanjila životni vek  muškaraca Rusa na podsaharski afrički nivo i gde su ruski nastavnici plaćali danak, ako su imali sreće da budu plaćeni dnevnice u vidu  glavica kupusa i flašama votke.

Budući da su Putin i oni oko njega sve to preokrenuli, ruska istorija će biti blagonaklona prema njemu, bez obzira na to da li je [Aleksandar] Dugin reinkarnacija Raspućina ili je Putin car Nikolaj 11, Car Aleksandar 1, Ivan Grozni, Petar Veliki ili Katarina Velika (osnivačica Odese) koji se vratio iz groba da spasi Rusiju od NATO jarma.

A šta je onda sa stavovima Aleksandra Dugina, koje NATO koristi da opravda ubistvo njegove ćerke? Kao prvo, mnogi njegovi stavovi, kao što je  kontinent sa ruskom dominacijom od Dablina do Vladivostoka, ne samo da su nepraktični već ga je Putin po kratkom postupku odbacio kao smeće jer to jeste. Drugo, on je, kao što je već na to aludirano, u pravu kada  kaže da NATO ima čitave čopore agenata i infiltratora na delu od Dablina do Vladivostoka i, kako je ranije bilo objašnjeno, ubeđen sam da su neki od njih, radeći po naređenju iz Londona, ubili njegovu ćerku.

A kakav je onda njegov odnos sa Putinom ili sa onim pragmatičnim ljudima koji povlače sve konce  u Kremlju? Iako bi mogli da saslušaju Duginu i onima poput njega , moraju da donose teške odluke na osnovu činjenica, verovatnoća, uzroka i posledica. Ako filozof može da pomogne u stabilizaciji Rusije, to je sasvim pravedno, ali ako samo želi da pevuši, moraju da prođu pored njega ukoliko ne postoji odnos kralja i kraljotvorca, kao što je to po čuvenju bilo sa Niksonom i Kisindžerom.

Iako kralj često umire i kraljevi tvorci  žive i dalje da oblikuju sledećeg lučonošu, to se ne dešava u Moskvi, koja mora da proceni, na osnovu odnosa troškova i benefita , NATO zločina u Siriji, u Odesi, u Beslanu Beslan school siege - Wikipedia i u samoj Moskvi protiv nevinih Sirijaca i Rusa, kao što je Darija Dugina,  koji se pridružuje toj dugom spisku Rusa mučenika u Beslanu, Borodinu, Kursku, Poltaškoj i Donbasskoj Aleji anđela Alley of Angels - Wikipedia na oltarima mira.

"Dejli mejl", u intermecu  od toga da nam kaže šta smeraju navedeni na  NATO D listi Urban Dictionary: d-list celebrities , može da likuje do mile volje o NATO ubistvu još jednog nedužnog Rusa ali, pre ili kasnije, to nadmeno cerenje  će im zauvek nestati sa lica jer Rusija, Kina i zemlje u savezu  sa njima postaju sve mudrije na NATO zla i odlučne su u nameri da NATO zločini u Libiji i Iraku da se ponovo ne dese.

Što se tiče porodice Dugin, najbolji stihovi Biblije Ecclesiastes 3:1-8 by Anonymous - Poems | Academy of American Poets nam govore da čemu vakat tome je i vreme pod  nebesima, da postoji  "vreme za rađanje, vreme za umiranje; vreme za sadnju, i vreme da se ubere ono što je zasađeno). vreme za ljubav, i vreme za mržnju; vreme rata, i vreme mira".  Neka Rusija, Kina, Sirija i zemlje saveznice uživaju u tom miru za koji su Darija Dugina i mnogi drugi Rusi žrtvovali svoje živote, i neka njena porodica pronađe utehu u svojim prijateljima i njihovoj veri.

izvorni članak 

Dugin’s Daughter’s Death: Payback Time? — Strategic Culture (strategic-culture.org)

prevod i adaptacija

angloworld translations

 

anglo.world.translations@gmail.com

https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA