Najnovije

Milan Vidojević: Transhumanizam kao oblik hibridnog rata

Bili smo svedoci proteklih nedelja neuobičajeno agresivne kampanje oko održavanja "prajda" u Beogradu. Neuobičajeno je bilo i angažovanje državnih organa, vlade, crkve, predsednika Srbije, stranih ambasada u Beogradu, predstavnika EU, i sve ukazivalo na agendu koja je organizovanija, šira i važnija nego što je to šetnja promovisanja nečega.

Piše: Milan Vodojević

Zainteresovalo me je to pitanje "ko je iza," i vrlo brzo stigle su mi informacije koje su mi trebale, čak i više od toga. Duboka država je još pre sto godina počela da postavlja temelje plana koji je imao jedan veliki cilj - kontrolu stanovništva i njegovo potčinjavanje do robovskog statusa. Nijedan aspekt nije zapostavljen, od medicine do ezoterije. Eugenika na kraju XIX i početkom XX veka nije bila dovoljna. Ali je otkriveno da se kroz medicinsku struku može izvršiti ogroman pritisak i manipulacija i da u ovoj oblasti leži ogroman novac.

Postepeno, zadnjih nekoliko decenija, osmišljena je i stavljena u pogon čitava "industrija" medicinskih praksi koje se bave seksualnom dimenzijom čoveka i već od pedesetih godina prošlog veka započeo je socijalni i medicinski inženjering sa ciljem da se poremete i promene socijalni, društveni, psihološki aspekti ličnog i društvenog morala na kojima je počivala zapadna hrišćanska civilizacija. Razvijen je čitav sistem medijskog uticaja i promovisanja određenih vidova homoseksualnosti, s krajnjom konsekvencom i ciljem legalizacije pedofilije, zoofilije i nekrofilije. Kriminalizacija i manipulacija umom maloletnika, seksualizacija dece u predpubertetskom dobu su etape ka mračnim ciljevima i već su u fazi da se u nekim državama SAD ova pitanja regulišu zakonom i primenjuju.

Koliko su "inženjeri duša" otišli daleko pokazuje i pokušaj da se transrodnim osobama pruži i "biblijska podrška" tumačenjem da je "Bog" stvorio androgino biće kao prvo, a neko drugi (Lucifer ?) je kriv za razdvajanje na "muško" i "žensko" biće. Suština sugestije i prevare je da se ljudi vrate u stanje "androginog bića" i tako postanu polu-bogovi.

Istraživanja preduzeta proteklih godina daju sumornu sliku pozadine onoga što dotiče transrodne osobe i pripadnike LGBT populacije. Studija istraživača sa DŽon Hopkins univerziteta daje podatak da je broj operacija promene pola uvećan četvorostruko u periodu 2000 - 2014. godine.

Više od 40% transrodnih osoba pokušalo je samoubistvo posle operacije, a broj samoubistava u ovoj grupi devetnaest puta je veći nego u generalnoj populaciji.

Manje od 1% populacije identifikuje se kao transrodna osoba a 23% njih sebe pretstavlja kao heteroseksualne osobe.

Samo 4,5% punoletnih američkih građana identifikuju se kao pripadnici LGBT zajednice što nije prepreka da se u školama drže predavanja o različitim oblicima seksualnosti a u četiri države SAD-a to je postao državni zakon i obavezan predmet.

Postoji 25.000 prijava i 1.500 smrtnih slučajeva zbog upotrebe Lupron preparata za blokiranje puberteta, koji izaziva teške posledice, zaključno sa rakom prostate. Lupron Depot-Ped je na prvom mestu prepisanih blokera puberteta koji se daje deci za ranu fazu promene pola, iako ga do današnjeg dana FDA nije odobrila za tu svrhu.

Mnoge države nude "pol X," opciju za treći pol kako bi se dobile lične karte, vozačke dozvole, krštenice, uz tumačenje da se novim zakonima mora prevazići "diskriminacija" koja trenutno postoji.

Zašto se transrodnim osobama daje tolika medijska pažnja, zašto se ideja promene pola natura deci i zašto je zabranjeno da se o tome diskutuje ili priča? Brže nego što je iko mogao da vidi i reaguje na ove nove fenomene klinike za promenu pola niču kao pečurke posle kiše širom SAD, ima ih trenutno pedesetak, ogroman novac je u cirkulaciji, broj samoubistava je zabrinjavajući, broj onih koji su se pokajali posle operacije je još veći ali ostaje ključno pitanje - ko je ovoj destruktivnoj agendi dao zeleno svetlo, kako je ona dobila veliku državnu podršku, ko iz toga vuče korist, ne samo materijalnu.

Jasno je da postoji plan socijalnog inženjeringa koji je doveo do procvata industrije promene pola, koji je stvorio novu realnost, koji ju je promovisao, ko je finansira na razne načine i kakvu opasnost taj plan predstavlja, naročito za decu. Ako vam kažem da je ova industrija doživela nagli procvat u vreme predsednika Bila Klintona, uz javnu podršku Hilari Klinton i da se to kontinuirano nastavilo u vreme predsednika Baraka Obame, jasno vam je da ćemo pozadinu odslikati u sledećim nastavcima.

(nastaviće se)

Tekst je pisan za portal Pravda i njegovo prenošenje je zabranjeno bez dozvole redakcije.

Ostale kolumne Milana Vidojevića čitajte OVDE.
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA