Najnovije

Tramp pitanjem o Rusiji i Ukrajini saterao Belu kuću u ćošak

Bivši američki predsednik Donald Tramp predložio je svoju kandidaturu za ulogu posrednika u pregovaračkom procesu između Moskve i Kijeva i saterao Belu kuću u ćošak, piše novinarka Olivija Marej u članku za The American Thinker (AT).

Donald Tramp (Foto: flickr)

„U samo jednom kratkom postu za Truth Social, predsednik Tramp je saterao politički establišment pozivajući se na vojnu akciju i rekavši: „Obe strane (ruska i ukrajinska) trebaju i žele to (mirovni sporazum). Ceo svet je u pitanju. Da li ja da predvodim (pregovaračku) grupu?“, citirala je Marejeva provokativno pitanje bivšeg predsednika SAD.

Ona je dodala da su Trampove reči na prvi pogled slične trolovanju, što je, prema njenom mišljenju, „politička magija”. Međutim, primećuje ona, levičarski političari napuštaju diplomatske napore za rešavanje ukrajinske krize.

„Oni, ratni huškači iz Kongresa i Bele kuće, imaju teret ili da odbiju pomoć osobe koja ima iskustvo iz stvarnog sveta (...), ili da sklope primirje kako bi se ublažili globalni stresovi“, naglasila je autorka.

Istorijski govor Vladimira Putina pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA