Najnovije

EMIL VLAJKI: Krvavi Europrajd – Obraćanje predsedniku Srbije

Ovih dana, povodom međunarodne Prajd Parade u Beogradu, došlo je do mnogih kontroverznih napisa. S jedne strane je medijska ofanziva prozapadne plaćeničke inteligencije koja se „jako brine o ljudskim pravima napaćene gej populacije“, dok su na drugoj strani istinski srpski intelektualci. Ipak, za srpski narod, situacija je dosta nejasna.

Emil Vlajki. (Foto: Pravda)

Piše: Emil Vlajki

Zbog toga ću, kao i uvijek, biti kristalno jasan. Protestantsko-katolički Zapad, koji je pobjesnio zato što gubi rat u Ukrajini, želi da taj bijes iskali na Srbiju i na pravoslavlje. NJegovo insistiranje na održavanju Prajd Parade, ima peterostruki cilj:

-Da izazove fizičke i duhovne sukobe među samim Srbima;
-Da ispita učešće ruske strane u tim sukobima;
-Da ponizi srpski narod;
-Da ponizi Srpsku pravoslavnu crkvu;
-Da ponizi predsjednika Srbije.

Ovi koji Srbiji nameću Eurorajd, bili bi sretni kada bi  Srbi fizički napali njegove učesnike. Zadovoljno bi trljali ruke i govorili svom pučanstvu: Evo još jedan dokaz da su Srbi genocidan narod. Fizički napadaju mirne gejeve i tako krše njihova ljudska prava. A još kada bi se srpska policija pobila sa svojim građanima, to bi tek bila baška; građani Zapada bi uživo, pred TV ekranima, mogli pratiti “barbarske“, srpske, međusobne obračune.

Ali cinizam Zapada ide mnogo dalje. On je uvjeren da bi eventualne sukobe, što se tiče srpskih građana, organizirala ruska tajna služba. S tom fiks idejom, on želi da ispita koliki je istinski utjecaj Rusa na Srbe. Baš ga briga što će, ukoliko se Prajd održi, na beogradske ulice izaći, u okviru litija nekoliko stotina hiljada revoltiranih ljudi. NJima je dosta zapadnih ucjena, sankcija, bombardiranja, oduzimanja teritorija, i njegove arogancije; još im samo homoseksualci fale s njihovim folklorom kojim posebno truju mlade.  Za Zapad bi, usprkos njegovih zločinačkih akcija kojima je isprovocirao srpski narod,  za taj građanski revolt, prvenstveno Rusi bili krivi.

Zapad voli da psihološki slama (a i da pride bombama uništava) čitave narode. Milina bi mu bila da to uradi upravo Srbima. To što je preko osamdeset posto srpskog naroda privrženo anti-sodomskoj kršćanskoj tradiciji, za njega je izazov tim veći. Ako bi tu narod pokleknuo, onda bi to stvarno značilo da su srpske tradicionalne milenijumske vrijednosti ništavne pred zapadnom koncepcijom o „demokraciji“ i ( novim)“ ljudskim pravima“. AKO JE MOGUĆE SLOMITI VOLJU JEDNOG NARODA I NJEGOVE VJEKOVNE TRADICIJE U SVEGA NEKOLIKO PRAJD DANA, ONDA TAJ NAROD NI NE ZASLUŽUJE SVOJE POSTOJANJE.

Zapad u Srpskoj pravoslavnoj crkvi vidi Rusku pravoslavnu crkvu, vidi kičmu antizapadnog revolta. Za sada se SPC dobro drži. Novi patrijarh je nepokolebljiv u obrani srpskih tradicionalnih kršćanskih vrijednosti. Jedan od vladika bi ih oružjem branio. Zapad se jedva suzdržava da SPC proglasi terorističkom organizacijom. Samo ga strah da se Srbija, u revoltu protiv njega, ne okrene prema Rusiji u tome sprječava.

Predsjednik Srbije se moralno angažirao kada je ustvrdio da se ovogodišnji Europrajd neće održati u Srbiji. Ukoliko to porekne, dobit će epitet krpe od čovjeka. Pored toga, bit će direktno odgovoran za vrlo izvjesne moguće sukobe i za žrtve tih sukoba. Tragedija će biti tim veća ako bude mrtvih. Ukoliko se sukobi otmu kontroli, ukoliko eskaliraju, sadašnji srpski režim bi bio ozbiljno doveden u pitanje. Isto tako, ako predsjednik Srbije popusti, obistinit će se teza po kojoj je on puki eksponent Zapada.

Obraćam se direktno predsjedniku Srbije.

Gospodine Predsjedniče!

Ne spadam među one koji misle da ste Vi sluga Zapada. Mogu razumjeti pa i opravdati u mnogočemu vašu ekvilibristiku; takva su vremena. Isto tako smatram da ste mnogo pozitivnih stvari uradili za Vaš narod, posebno u ekonomskom pogledu. Uvjeren sam, da je sjajno to što favorizirate izgradnju autoputova; pravite modernu Srbiju.

Što se tiče Europrajda (o Kosmetu ću se u drugom tekstu izjasniti), Vi ste šef jedne suverene zemlje. Narod Vas je, praktično, plebiscitarno izabrao i dao Vam odriješene ruke da na najbolji mogući način branite njegove interese i interese Srbije. Kao šef suverene zemlje, odbacite sve moguće pritiske. Vi imate pravo, što bi Maks Veber rekao, na legitimno i legalno nasilje!

Mnoge zvanične ličnosti Zapada tvrde da će doći i učestvovati u „šetnji“ Europrajda usprkos Vašoj zabrani. To je direktan napad na suverenitet Srbije, na Vas lično, na Vaš narod i na SPC, i nema nikakve veze sa gej paradama koje su za zapadne moćnike samo instrument njihove imperijalističke ekspanzije.

Održite zabranu! Ako ove ličnosti budu konkretno pokušale da ospore Vaš autoritet, da Vas ponize, nastojeći da izazovu građanske nemire, i ako to neupitno procijenite, neka organi reda postupe po pravilima službe kao i prema drugim izgrednicima. Tako bi svaka suverena zemlja djelovala. Ako imaju diplomatske pasoše, vratite ih u njihove zemlje kao nepoželjne osobe. Svi bi Vas od tada poštivali; prijatelji i neprijatelji. A što se tiče gej lobija iza kojeg stoje oni koji hoće da naškode Srbiji, dobro će promisliti prije nego što Vas svojim rušilačkim postupclma natjeraju da se okrenete drugoj strani. Vi igrate šah, ali igram ga i ja (više nego solidan MK), i mislim da se tu možemo razumjeti.

Gospodine predsjedniče! Uvjeren sam da bi Vi, i bez mog mišljenja, održali Vašu riječ o zabrani Europrajda. S poštovanjem i iskreno.
Emil Vlajki

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA