Najnovije

BOŠKO OBRADOVIĆ O VUČIĆU: Politika prema KiM koju je lično vodio 10 godina krahirala, pošteno je da se povuče

- Kad opozicija traži hitnu sednicu Skupštine i da dobije informacije šta tačno sadrži francusko-nemački predlog sporazuma o KiM - to vlast ocenjuje kao napad na državu i stajanje na stranu naših neprijatelja. Ne vidim zašto to ne bi bila skupštinska tema, izuzev ako vlast nešto krije - kaže predsedniK Dveri Boško Obradović.

On tvrdi da je davanje saglasnosti Srbije da tzv. Kosovo uđe u UN bio deo dogovora Vučić-Đilas.

- Aktuelna vlast je dobila podršku za potpisivanje francusko-nemačkog predloga o KiM (čitaj: davanja saglasnosti sa naše strane da lažna država Kosovo postane član UN) od Đilasa, Vesne Pešić, Čede Jovanovića, Vuka Draškovića, LSV i Nataše Kandić. Da li je to poenta dogovora SNS-SSP? – pita Obradović.

On kaže da su pred Vučićem tri izbora: da krene putem izdaje Vuka Draškovića; da podnese ostavku i povuče se iz politike ili da prihvati da sprovodi novu politiku o KiM koju će definisati Skupština i koja mora biti različita od dosadašnje politike koja nas je dovela u ovu situaciju.

- Ostavka predsednika Srbije bio bi častan potez nakon što je njegova  politika prema KiM koju je lično vodio 10 godina krahirala, njegovi zapadni prijatelji ga ucenili, a plaćeni savetnici ostavili na cedilu. Pošteno je da se povuče i prepusti drugima da vode novu politiku prema KiM! – rekao je Obradović.

BITKA ZA BAHMUT: Vagnerovci presecaju ključni put snabdevanja Ukrajincima - borbe traju i na severu grada (MAPE)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA