Najnovije

OBRADOVIĆ ŽESTOKO NAPAO VLAST: Prihvatili ste ultimatum za Kosmet - odlazite!

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović istakao je u emisiji “Takovska 10” na RTS-u da je za izbore što pre, jer je to je jedino rešenje za izlazak iz ogromne bezbednosne, političke i socijalno-ekonomske krize, kao i uslov da ova vlast ode – što je prioritet za Srbiju, objavio je zvanični sajt Dveri.
Boško Obradović (Foto: Skrinšot)

Boško Obradović (Foto: Skrinšot)

„Imamo jednu od najvećih inflacija u Evropi, sve što smo dobili kroz povećanje plata i penzija je pojeo skok cena svih osnovnih životnih namirnica, struje i gasa. Imamo najveću cenu goriva u regionu. Ugrožen je svaki deo funkcionisanja ove države, seljaci ne mogu da prežive sa ovakvim cenama. Da li je normalno da pšenica i kukuruz budu 15 dinara, mleko 50 dinara, krompir 40 dinara? Studenti neće da upišu nastavničke fakultete jer su plate prosvetnih radnika ispod prosečne plate u Srbiji.” – rekao je Obradović.

Predsednik Dveri je podsetio da Vlada Republike Srbije neće da kaže na šta je potrošila 500 miliona evra, kao i da je vlast izneverila sva svoja predizborna obećanja.

„Pričali su da će braniti Kosovo i Metohiju – prihvatili su ultimatum Francuske i Nemačke o priznanju lažne države Kosovo. Pričali su o miru i stabilnosti – danas je ova vlast izvor nemira, nestabilnosti i nebezbednosti.” – rekao je predsednik Dveri.

Obradović je istakao da je ključna vest formiranje predizborne saradnje i veliko nacionalno okupljanje između Srpske stranke Zavetnici i Srpskog pokreta Dveri uz podršku velikog broja istaknutih srpskih intelektualaca.

„Ujedinjuju se patriote i formira se nova era srpske politike. Ne sadašnji, ali ne i povratak na bivši režim. Odbrana i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, uz odbacivanje francusko-nemačkog sporazuma koju je ova vlast prihvatila. Odbrana i očuvanje Republike Srpske, a ne prihvatanje Šmita koji nikada i nigde nije na legalan način postao visoki predstavnik, a ova vlast ga priznaje. Podrška svemu što je domaće, domaćem privredniku i poljoprivredniku, domaćem ekonomskom interesu, a ne stranim firmama kojima ova vlast daje naše pare. Podrška tradicionalnim vrednostima i porodici, a ne promeni pola i promociji homoseksualizma.” – rekao je Obradović

On je istakao da Srbi na Kosovu i Metohiji doživljavaju humanitarnu katastrofu.

„U toku je veliko iseljavanje Srba sa Kosova i Metohije, koji ne mogu da se leče i nemaju slobodu kretanja, deca ne idu normalno u školu niti mogu normalno da studiraju. Ne dozvoljavate (RTS) da se govori o Kosovu i Metohiji u trenutku dok naš narod trpi Kurtijev teror i niti o katastrofalnoj politici aktuelne vlasti koja 10 godina predaje Kosovo i Metohiju i izdaje naše nacionalne i državne interese.” – zaključio je predsednik Dveri. 

Pročitajte OVDE zašto Mask upozorava na građanski rat u Evropi

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA