Najnovije

HILJADE I HILJADE SKLEKOVA: Kristijan otkrio kako se sprema za robiju (VIDEO)

Kristijan Golubović ostao je upamćen po brojnim orginalnim i komičnim izjavama, a može se reći da je ona "hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka..." najpoznatija.
Hiljade i hiljade sklekova (Foto: Fejsbuk)

Hiljade i hiljade sklekova (Foto: Fejsbuk)

On je na svom Fejsbuku okačio klip u kojem je demonstrirao svoju čuvenu izjavu iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji". - Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening - pričao je Golubović u filmu. Sada kada se sprema za novu robiju, on je rešio da bude i fizički spreman, pa vredno trenira u svom dvorištu. Snimio je sve vežbe koje radi i uz klip napisao "I tako deset puta".
I deset puta tako!!! (Y) Posted by Kristijan Kiki Golubovic on četvrtak 4. februar 2016.
Podsetimo, Kristijan je nedavno izjavio da bi voleo da bude prisutan na ćerkinom krštenju posle čega će biti spreman za robiju.
Pročitajte još:OD OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO: Ona je Plejboj zečica, i tako je vrela (FOTO/ VIDEO 18+)NE BISTE JE PREPOZNALI: Pogledajte kako DŽenifer Lopez izgleda bez šminke (VIDEO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA