Najnovije

ĐURĐEVIĆ: Mi smo jedina zemlja u Evropi kojoj Brisel osporava pravo na državu

Postoji realna mogućnost postizborne koalicije između SNS i probriselske opozicije, što bi najviše išlo na ruku Zapadu, jer bi u tom slučaju skupština imala većinu za promenu Ustava Republike Srbije i implementaciju francusko-nemačkog plana, rekla je predsednik Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski gostujući na Tanjugu. 

“Gospodin Dragan Đilas je prvi podržao francusko-nemački plan. A vi vidite sada da na određenim prozapadnim medijima prozapadni analitičari trasiraju tezu o tome da Zapad želi formiranje vlasti između SNS-a i probriselske opozicije, zato što im je potrebna takva komotna politička većina koja će primeniti francusko-nemački plan”, rekla je Đurđević i istakla da je za Srbiju u ovom trenutku najvažnije da postoje stranke desno orijentisane koje će moći da se suprotstave takvim planovima Zapada.

Đurđević je dodala da je Nacionalno okupljanje najozbiljnija državotvorna snaga koju narod prepoznaje kao takvu i da ne oseća gužvu među desno orijentisanim stranama koje će u ključnim trenucima biti najbliži partneri.

PREGOVORI SU ZA SLABE! Idemo na Odesu i vraćanje ruskih gradova

Na pitanje voditelja kakav je plan Nacionalnog okupljanja povodom rešavanja kosovske krize, predsednica Srpske stranke Zavetnici je naglasila da je to pre svega promena pristupa.

“Mi pregovarao godinama unazad, za to vreme Srbija je samo dala ali nije dobila ništa. Veoma je važno insistirati na vraćanje pregovora pod okriljem UN. Veoma je važno i da shvatimo da se nama nigde ne žuri, Zapadu sa žuri, dolazi do novih geopolitičkih promena”, rekla je Đurđević i dodala da smo mi jedina zemlja u Evropi kojoj Evropska unija osporava pravo na državu.

DVE EKSPLOZIJE! Ruska raketa opremljena termobaričnom bojevom glavom napravila haos (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA