Najnovije

GRČIĆ NAGRAĐEN: Dobija funkciju direktora?!

Milorad Grčić je uništio EPS, srozao ga na najniže moguće grane, međutim ne mare mnogo nadležni za to, već Mići, bez pardona, daju funkciju po funkciju. Posle napuštanja EPS-a, "uhlebio" se u Obrenovcu, međutim tu nije kraj, budući da će od 1. aprila, kako saznaje portal Direktno, biti direktor Pro Tenta.

Milorad Grčić (Foto: Jutjub)

Samo u Srbiji je moguće da za uništavanje jednog od glavnih preduzeća, umesto kazni, dobijete nagradu. Pokazala je to SNS vlast sa Miloradom Grčićem, koji je uspeo ono što bi retko kome pošlo za rukom - da uništi Elektroprivredu Srbije.

Predložio je nakon toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić Mići da "radi nešto drugo" i Grčić se upravo vodi tom izjavom. Tako je najpre postao pomoćnik predsednika opštine Obrenovac, potom je bio zadužen za obrenovački odbor SNS, ali tu nije kraj.

Jer, kako saznaje Direktno.rs, Milorad Grčić će od 1. aprila biti novi direktor Pro Tenta. Reč je o firmi koja je osnovana 2003. godine od strane JP Termoelektrane "Nikola Tesla". Na početku je bila bazirana na pružanje usluge iz mašinskog i elektroodržavanja, a danas se Pro Tent bavi uslugama u skladu sa savremenim trendovima poslovanja.

Dakle, Grčić dobija novu funkciju, i to direktorsku, čime vlast šalje jasnu poruku šta se dešava sa onima koji unište nekad najuspešnije državno preduzeće. Ne podležu kazni, već nagradi, i to samo zato što su lojalni stranci.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA