Najnovije

TEKTONSKI POREMEĆAJI NA TRŽIŠTU: Stručnjak objasnio kako da zaštitite svoju ušteđevinu! (VIDEO)

Dragan Dejković, poznati finansijski savetnik i ekonomista, jedan je od prvih u svojoj struci u Srbiji koji vrlo decidno i jasno predviđa ekonomski cunami biblijskih razmera koji će zahvatiti svaki kutak planete.

Dejković kategorilno tvrdi da dolar više nema ni približnu vrednost koju je imao pre, i da koncept uvođenja rezervne valute tzv." Amero" koji su trebale da usvoje SAD, Kanada i Meksiko je praktično propao projekat jer je dedolarizacija krenula prebrzo.

Rat u Ukrajini i povlačenje kineskih obveznica iz američkih banaka, desile su se mnogo ranije i brže nego što je Amerika predviđala što je dovelo ovog trenutka dolar kao valutu u bezizlazni položaj.

Takođe zemlje BRIKS-a istovremeno rade na uvođenju nove valute slične evru koja će postati vrlo brzo pandan dolaru.

U takvoj situaciji štednja običnih građana Srbije i Evrope na žalost postaje ipak rizična u bilo kojoj valuti, jer rat valutama je postao nemilosrdan.

Koji su načini da se građani zaštite od ekonomske krize i inflacije koja neminovno dolazi i koja će biti najveća u dosadašnjoj zabeleženoj istoriji, pogledajte u najnovijem intervjuu Dragana Dejkovića na jutjub kanalu "X33".

UKRAJINA NAPADA PRIDNJESTROVLJE?! Lavrov nema dilemu: Branićemo 250.000 Rusa

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA