Najnovije

Đokoviću lokalne vlasti zabranile ulazak, jedino Bajden može da preokrene situaciju

Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD, a prvi čovek turnira u Majamiju DŽejms Blejk rekao je da su tražili izuzeće za srpskog tenisera, da mu se odobri ulazak u zemlju iako nije vakcinisan.

Senator Floride Rik Skot objavio je da je Đokovićev zahtev odbijen, kao i da jedini ko može da promeni čitavu situaciju je američki predsednik DŽo Bajden.

"Đokovićev zahtev je odbijen i on neće biti u mogućnosti da učestvuje u Majamiju naredne nedelje, tako nam je rečeno. Predsednik DŽo Bajden mora da reaguje odmah i dozvoli mu da igra u našoj zemlji", poručio je Skot.

Sam Đoković je nedavno medijima rekao da čeka vesti iz SAD i kakvi su mu planovi.

"Čekam vesti iz Amerike. Ako ne bude ništa od odlaska tamo, igraću na šljaci. Onda je najverovatnije da je sledeće gde ću igrati turnir u Monte Karlu. Ako bude tako, uzeću neko vreme vreme da se odmorim jer je šljaka zahtevna podloga. 

Godina je duga, počeo sam je na najbolji mogući način, pobeđivao sam u nizu, uzeo Australijan open. To mi je bilo najvažnije, to je bio prioritet u prvom delu godine. Naravno, pobeda na svakom drugom turniru je bonus. Uvek ću davati sve od sebe da igram najbolje na svakom turniru", rekao je Đoković.

VAGNER EKSPRES: Nastavljaju da šalju jezive pošiljke Kijevu (VIDEO)

Izvor: rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA