Najnovije

"Pajtić je zreo za političku penziju"!

NOVI SAD - Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da je neophodna promena aktuelne pokrajinske vlasti koju predvodi Bojan Pajtić i DS, kako bi bilo zaustavljeno urušavanje Vojvodine, ističući pritom da je predsednik vojvođanske vlade i lider DS-a "zreo za političku penziju".
Zreo za penziju... (Mondo.rs)

Zreo za penziju... (Mondo.rs)

Aktuelnoj Pokrajinskoj vladi su na martovskim izborima "presudili građani" i "rekli šta misle o režimu Bojana Pajtića", istakao je Knežević u intervjuu novosadskom "Dnevniku" i dodao da "neko ko sa pozicije apsolutne vlasti posle 14 godina jedva preskoči cenzus, zreo je za političku penziju i vreme je da prepusti pozicije sposobnijima i odgovornijima". Knežević je naveo da je nedavni dogovor lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora o predlogu za koncentracionu vladu "pokušaj da se spasi što se spasti može i omogući da se zaustavi dalje urušavanje Vojvodine".
Pročitajte još:Kako je Vučić smirio Evropsku uniju?Ovo su tri najveće opasnosti na Kosovu!
Funkcioner SNS smatra da su vanredni pokrajinski izbori "izlaz iz ove teške političke i ekonomske krize, koja predugo traje", ali napominje da je, ako se imaju u vidu započete reforme i realne tehničke mogućnosti, u ovom trenutku "racionalnije formiranje prelazne (pokrajinske) vlasti, čiji će mandat i vremenski i programski biti oročen". - Naprednjaci smatraju da je za obavljanje najnužnijih poslova u pokrajini, kako bi "što brže i bezbolnije bilo zaustavljeno kretanje prema ambisu u koji nas sve zajedno vodi Demokratska stranka", potreban širi politički konsenzus i zato SNS ponovo poziva "sve one koji nisu zadovoljni položajem AP Vojvodine da nam se pridruže", rekao je Knežević. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA