Najnovije

SPECIJALCI ROSU PRETUKLI DVOJICU SRPSKIH MLADIĆA: Obojica hospitalizovani

Specijalci policije tzv. Kosova iz jedinice ROSU u selu Jošanica kod Leposavića maltretirali su i naneli telesne povrede mladićima srpske nacionalnosti L. Đ. (23) i Đ. M. (24), koji žive u tom selu.

Rosu (Foto: Jutjub)

Oni se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC u Severnoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom, ali za sada se osećaju dobro.

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio Đ. M, on je L.Đ. su se automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici Rosu zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu.

"Nešto oko 19.30 krenuli smo polako kolima kroz selo da tražimo moj izgubljeni telefon. Vozio sam polako kada su na presrela dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca. Prišli su izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji, bole nas rebra, ali za sada smo dobro na posmatranju", kazao je Đ. M.

Mladići na kućnom lečenju

 Srpski mladići L. Đ. (23) i Đ.M. (24), kojima su pripadnici kosovske specijalne jedinice u selu Jošanica naneli telesne povrede, pušteni su na kućno lečenje iz Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici.

Dežurni hirurg u toj ustanovi Nikola Radojičić izjavio je za Kosovo onlajn da su oni pušteni posle pružene lekarske pomoći.

"Sinoć u kasnim večernjim satima na naše odeljenje primljena su dva pacijenta sa povredama glave. Nakon pregleda i dijagnostike uz konsultacije sa psihijatrom oni su danas poslati na kućno lečenje", rekao je Radojičić.

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio Đ.M, on i L.Đ. su se sinoć automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici policije zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu i rebra.

Izvor: Tanjug/Večernje novosti/FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA