Najnovije

DODIK: Srpski narod ne sme dočekati novo vreme pod kolonijama stranaca (VIDEO)

Srpski narod ne sme dočekati novo vreme pod kolonijama stranaca jer bi to značilo da će u budućnosti imati katastrofalne pozicije koje će dovesti do njegovog nestanka, napisao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

Dodik je napomenuo da "to podrazumeva stalnu borbu protiv kolonijalne uprave koju promovišu kancelarije američke i britanske ambasade ovdje, a koje prate satrapi većine drugih evropskih zemalja koje ne smeju da se pobune".

- Na Zapadu danas kažu da neće da razgovaraju sa nama, a ako ja razgovaram s nekim drugim, to za njih nije prihvatljivo, nego nam još nameću rešenja - istakao je Dodik.

Dodik je poručio da su njegove posete Rusiji i Azerbejdžanu bile veoma uspešne.

- Republika Srpska je pokazala svoj značaj kroz te sastanke - naveo je Dodik.

Dodik je naglasio da je "ključan bio sastanak s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koji je trajao više od sat vremena".

- To je bio dijalog o različitim pitanjima. Predsednik Putin razume situaciju i Srpska neće ostati sama. Sa Putinom sam razgovarao i o tome kako će se Rusija ponašati u pogledu mogućnosti da neizabrani visoki predstavnik nametne određena rešenja Srpskoj, pa i u vezi s imovinom - precizirao je Dodik.

Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA