Najnovije

RAFALI ODJEKUJU SUBOTICOM: Šta se to dešava u Srbiji?

Građani javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u Makovu šumu

Tokom noći stanovnici graničnog pojasa sa Mađarskom sporadično su prijavljivali pucnjavu, javljaju mediji. Intenziviralo se tokom jutra, oko šest časova, kada su Makova šuma i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica nego uz zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako svedoče građani puca se i iz automatskog oružja.

Građani, takođe, javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nema više informacija o povređenima.

Podsećamo da su trojica migranata ranjena u vatrenom obračunu dve migrantske grupe, pre nešto više od nedelju dana. Tada su policijske snage u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečili dalje sukobe. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvatne centre više od stotinu migranata.

Bez obzira na rad policije i izmeštanje migranata, građani svakodnevno postavljaju snimke na kojima se vidi da taksisti u velikom broju, ali po starom sistemu, dovoze migrante, praktično do samog ulaza u šumu, gde se dalje sami koordinišu. Tako je i za vikend bilo dosta objava koje pokazuju da u nepreglednu i prostranu šumu migranti ulaze bez ometanja.

KAKVO PONIŽENJE ZA SRBIJU? Uhapšeni šiptari već na Kosovu

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA