Najnovije

ZAHAROVA : Zombi apokalipsa

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova poručila je da će međunarodnim i nevladinim organizacijama poslati video, na kojem se vidi predstavnik ukrajinskih odbrambenih snaga obećava da će "ubijati proruske novinare, kao dokaz terorističke prirode kijevskog režima".

Naime, transrodni portparol ukrajinske vojske, Amerikanac Sara Ešton-Sirilo u svom obraćanju kazao je da će Oružane snage Ukrajine početi da ubijaju još ruskih novinara u zoni Specijalne operacije, istakavši da će "svi ruski ratni zločinci-propagandisti biti uhvaćeni, a da će pravda pobediti, jer u Ukrajini idu ka ovoj misiji sa verom u Boga i slobodu".

"Američka transseksualka 'Sara' Ešton-Sirilo, trenutno predstavnica ukrajinskih Teritorijalnih odbrambenih snaga, rekla je da će ubijati proruske novinare zarad 'Boga i potpunog oslobođenja'. Zombi apokalipsa", napisala je Zaharova na Telegramu.

Kako je dodala, ovaj dodatni dokaz terorističke prirode kijevskog režima i njegovog sponzorstva od strane Vašingtona treba da se pošalje svim međunarodnim organizacijama i nevladinim organizacijama.

Pročitajte OVDE o napadu na Odesu 

Izvor: Sputnjik 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA