Najnovije

HAOS ISPRED RUSKE AMBASADE U BEOGRADU: Pokazuju srednji prst i uzvikuju "Putine, huljo!" (VIDEO)

Aleksej Navaljni je preminuo, a automatski je za njegovu smrt okrivljen naravno Putin, pa je širom evropskih prestonica došlo do protesta, a tako je i u Beogradu, gde se ispred ruske ambasade okupilo par stotina ljudi koji uzvikuju "Putine, huljo!", noseći transparente sa raznim natpisima.

Navaljni je bio dugogodišnji eksponent prozapadnih političkih ideologija u Rusiji, a mnogo puta je zatvaran, gde je na kraju osuđen i zbog koruptivnih radnji.

Bio je minorna politička ličnost po uticaju i značaju u ruskom društvu, gde ga je većinski narod i građani percipirali kao “izdajnika” i agenta zapadnih stranih interesa. Međutim, u liberalnim političkim krugovima i za predstavnike NVO je bio ikonična ličnost i najistaknutiji “opozicionar”.

Realno, u godini predstojećih izbora, Putinu nikako ne bi išlo u korist da država likvidira Navaljnog, ali i uopšteno gledano, Navaljni nije bio apsolutno nikakva pretnja za vladajuće strukture ili Putina lično, a protesti prozapadnih i tzv. liberalnih političkih struja i reakcije sa Zapada su očekivani i predstavljaju još jedan promašeni pokušaj da se Putin oslika kao “zli diktator”.

Pogledajte:

Pročitajte OVDE o napretku ruske armije na frontu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA