Najnovije

VERUOVIĆ: I dalje ne znamo ko je ubio Đinđića, a Vučić se okružio njegovim ljudima (VIDEO)

Zoran Đinđić i Aleksandar Vučić bili su na potpuno suprotnim stranama, razdvojeni u svojim vizijama i delovanju. I sada para uši kad se on poziva na neki put i pravac koji je Zoran Đinđić trasirao i poveo Srbiju, rekao je Milan Veruović, nekadašnji telohranitelj premijera Đinđića, komentarišući na kanalu Pravi odgovor to što je Vučić u kampanji za slogan iskoristio Đinđićeve reči „Srbija ne sme da stane“.

Milan Veruović (Foto: Jutjub)

- Ako uzmemo u obzir da je on okružen ljudima koji su bili bliski saradnici Zorana Đinđića, verovatno u tome nalazi zgodan trenutak i medijsku spekulaciju na tu temu i parole poput „Srbija ne sme da stane“. Međutim, kako smo mogli dozvoliti da se desi ta kopernikanska promena, taj obrt, da on to može da izjavi i da mnogi ne reaguju više, jer su anestezirani – upitao je Veruović.

Kako je zaključio, to je zato što mi nismo oni koji dovršavaju stvari do kraja.

- Mi ne znamo ko je ubio Zorana Đinđića, mnoge stvari su ostale netaknute u toj priči. I sam taj prostor ostavlja da se prave razne spekulacije i teorije, i da se svodi na dnevni populizam, a zaboravljamo na kraju tog dela da je ubijen jedan čovek, jedan roditelj, jedan otac, ubijen premijer jedne države, a da mi ne znamo na kraju ko je to uradio i zbog čega – ukazao je Verović, koji je prilikom atentata bio teško ranjen i ostao pri tvrdnji da je postojao treći metak koji je zvanična verzija odbacila.

Govoreći o građanskoj opoziciji koja se žali na izbornu krađu, rekao je da ta opozicija „poraze predstavlja kao pobede“, dodavši da oni kao da ne znaju da evropski parlament čine oni isti ljudi koji su to bili i ranije.

Veruović je komentarišući režim kazao da je „grupa pirata otela celu državu“, a po pitanju mnogih afera vlasti, smatra da će „sve ostati u fioci“. On je rekao da Vučić neće dozvoliti da prepusti Beograd, jer se „ovde radi samo o novcu“.

Bilo je reči o slučaju ubistva Ćuruvije i ulozi Milorada Ulemeka Legije u ovom predmetu, zatim o kafiću Panda, o „hapšenjima“ na dan izborne ćutnje dojavljivača lažnih bombi koji godinu i po dana uznemiravaju Srbiju, o puštanju trojice naoružanih albanskih „policajca“, i naravno o ubistvu premijera, Zvezdanu Jovanoviću, Bagziju Milenkoviću...

O svemu detaljnije pogledajte na Jutjub kanalu Pravi odgovor.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA