Najnovije

Aleksandar Pavić: Nećemo odustati! (VIDEO)

Aleksandar Pavić, narodni poslanik i jedan od lidera Pokreta "Mi - glas iz naroda", u intervjuu za "Srpski radio Čikago" objasnio je razloge raskola u tom pokretu i zašto je stao na stranu zahteva dr Nestorovića da nova partija bude predsednička.

Pavić je objasnio da bi kompromos oko izgleda novog statuta verovatno bio postignut, ali da je problem nastao kada je knjigovodstvena agencija koja je brinula o finansijama Pokreta prekinula saradnju sa njima sa obrazloženjem da je jedan od sedam osnivača pokreta pokušao malverzacije sa novcem. Nakon toga je došlo do sukoba sa Draganom Stanojevićem što je rezultiralo vanrednim sastankom koji je okončan raskolom.

Pavić u intervjuu objašnjava zašto podržava zahtev Nestorovića da bude predsednik stranke u nastajanju. Pavić kaže da je to podržao i Siniša LJepojević, ali da je na kraju odlučio da se povinuje volji ostalih osnivača.

On kaže da je saopštenje koje su nakon tog sastanak izdali preostali osnivači bilo nekorektno i netačno, jer su on i Nestorović samo napustili sastanak, a ne i Pokret.

“Reći da Nestorović i ja razbijamo pokret je zlonamerno i netačno”, kaže Pavić dodajući da on i Nestorović neće odustati od političke borbe.

Ruski padobranci potiskuju Ukrajince na zaporoškom delu fronta

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA