Najnovije

NEMA PREDAJE: Skup za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji sutra u 18 u Beogradu

U Beogradu se sutra, u subotu u 18 satikod spomenika Cara Nikolaja, održava Skup za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji. Skup "Nema predaje" je najavilo udruženje Narodne patrole, a podršku događaju danas su dale i Dveri.

“Srpski pokret Dveri daje podršku skupu za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji koji će biti održan u subotu 24. februara, sa početkom u 18 časova kod Spomenika caru Nikolaju u Beogradu. Kao državotvorna politička organizacija, i do sada smo podržavali sve iskrene skupove i proteste koji se tiču odbrane i očuvanja KiM u sastavu Srbije, a bili smo i organizatori više njih u proteklih 20 godina, na kojima se okupljalo po više desetina hiljada građana. U današnjem vremenu, kada aktuelna vlast, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, izdaje, predaje i prodaje interese Republike Srbije na KiM i kada ćuti na maltretiranja, hapšenja i progon Srba, naša je obaveza da podržimo svaki vid otpora takvoj politici”, saopštila je ova stranka.

Za kraj skupa je najavljena i šetnja do Patrijaršije gde će se tražiti da SPC pruži podršku narodu u odbrani Kosmeta i pokretanje litija kao reakciju na trenutno stanje.

PAKAO UKRAJINSKE VOJSKE - Generali na prvim linijama imaju poruku za Sirskog

Izvor: Pravda.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA