Najnovije

PAVIĆ "RAZBUDIO" SKUPŠTINU: Otkrio najveći rizik "Brnabićke kao predsednice Skupštine"! (VIDEO)

Aleksandar Pavić, jedan od čelnika pokreta "Mi - Glas iz naroda - dr Branimir Nestorović", u svom obraćanju u Narodnoj skupštini Srbije izneo je veoma interesantna gledišta i naveo razloge zbog kojih će taj pokret glasati protiv izbora Ane Brnabić na funkciju predsednice Narodne skupštine Srbije, ističući posebno jedan razlog koji se tiče nadležnosti koje nosi ta funkcija.

Naime, Pavić kaže da postoji veliki rizik da Ana Brnabić, kao predsednik Skupštine, bude u situaciji da preuzme ingerencije predsednika države, te da takav rizik za pokret “Mi – Glas iz naroda” nije prihvatljiv.

Pavić je ocenio da je vlada Ane Brnabić vodila politiku urušavanja pozicija Srbije u vezi Kosova i Metohije. 

“Srbija se ubrzano povlači sa Kosova i Metohije za vreme vlade Ane Brnabić!”, ističe Pavić.

On je tu politiku nazvao “politikom jednostranih ustupaka” i podvukao da je sigurno da se tim principom “jednostranih ustupaka” stranke ne rukovode kada pregovaraju o mestima u vladi, upravnim odborima...

On je naveo niz drugih različitih stvari kao što je francusko-nemački sporazum, zakon o rodnoj ravnopravnosti, razoružavanje Srba, te druge stvari... koje smatra krajnje negativnim rezultatima delovanja Ane Brnabić kao premijerke.

Pavić se posebno dotakao informacije o mogućoj prodaji zgrade generalštaba vojske Srbije koja se pojavila u medijima, ističući da je to pokazatelj nedostatka osećaja za državu od strane aktuelnih vlasti, oštro osudivši ideju prodaje te zgrade bilo kome ko dolazi iz zemalja koje su bombardovale Srbiju.

Pogledajte šta sve kaže Pavić:

Pročitajte OVDE šta kaže Tepićka o predstojećim izborima i zahtevima opozicije

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA