Najnovije

DODIK NAJAVIO MITING U BANJALUCI SA OVOM PORUKOM: Ne možemo da živimo sa ovakvim Bošnjacima

Predsednin Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je da u četvrtak, 18. aprila u Narodnoj skupštini Republike Srpske bude usvojen izveštaj Međunarodne komisije za Srebrenicu, a nakon toga i na prisustvo velikom mitingu srpskog naroda na Trgu Krajine u Banjaluci sa kojeg će biti poručeno da su Srbi posvećeni svojoj slobodi i odbrani svoje budućnosti.

Dodik je u telefonskoj izjavi Srni iz Atine naveo da će na tom skupu biti ukazano da su svi oni iz srpskog naroda koji su počinili zločine u prošlom ratu osuđeni i utamničeni i da je hajka koja se vrši nad srpskim narodom prevršila svaku meru.

- Sa ovog mitinga jasno ćemo poručiti da ne možemo da živimo sa muslimanima, odnosno Bošnjacima koji nas uporno kleveću i nameću nam odgovornost tamo gde ne postoji - poručio je Dodik.

On je napomenuo da Srbi moraju da budu svesni situacije u kojoj se nalazi srpski narod i Republika Srpska.

- Stoga pozivam da u četvrtak u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojimo zajedno izveštaj Međunarodne komisije za Srebrenicu, a da se posle podne okupimo na velikom narodnom mitingu - naglasio je Dodik.

On je naveo da će miting koji je zakazan za 18.00 časova na Trgu krajine biti veliki miting slobodarskog srpskog naroda koji će poručiti da su Srbi častan, pošten, istorijski narod.

ŠOKANATAN SNIMAK UKRAJINSKIH JEDINICA! Žrtvuju celo naselje zbog svojih minobacača (VIDEO)

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA