Najnovije

ŠOK U RUSIJI! Smenjen Šojgu, RIA javlja šta se dešava

Predsednik Rusije Vladimir Putin predložio je imenovanje Andreja Belousova na poziciju ministra odbrane. Ovaj predlog dolazi u trenutku značajnih promena u ruskom vojnom vrhu i izazivanja u globalnom bezbednosnom okruženju.

Andrej Belousov: Biografija i kvalifikacije

Andrej Belousov je istaknut ruski političar i ekonomista, koji je do sada obavljao različite visoke funkcije u ruskoj vladi. Poznat po svojim stručnim znanjima u ekonomiji i strategiji, Belousov je ranije bio zamenik premijera i savetnik predsednika za ekonomska pitanja.

Ključne tačke predloga

Imenovanje: Predlog predsednika Putina za imenovanje Belousova kao novog ministra odbrane označava važan korak u reorganizaciji vojnog rukovodstva Rusije.

Iskustvo: Belousov donosi značajno iskustvo u ekonomskim i strateškim pitanjima, što može biti od ključnog značaja za modernizaciju i efikasnost ruske vojske.

Kontekst: Ovaj predlog dolazi u kontekstu tekućih vojnih operacija i globalnih izazova, čime se potencira važnost strateškog i efikasnog upravljanja resursima i odbranom zemlje.

Očekuje se detaljnije objašnjenje

Više detalja o predlogu i planovima za buduće aktivnosti Ministarstva odbrane pod rukovodstvom Belousova očekuje se uskoro. Ova promena mogla bi da ima značajan uticaj na rusku vojnu politiku i strategiju u narednim godinama.

Reakcije i perspektive

Imenovanje Belousova kao ministra odbrane biće pažljivo praćeno od strane domaće i međunarodne javnosti. Očekuje se da će njegov pristup i odluke oblikovati budućnost ruske odbrambene politike i njene uloge u globalnim bezbednosnim pitanjima.

NASTAVLJAJU SE VELIKE PREDAJE VOJNIKA KOD HARKOVA: Sve više zarobljenika (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA