Najnovije

GORI RABOTINO: Žestoko čišćenje ukrajinskih uporišta (VIDEO)

Vojnici 42. divizije ruske armije aktivno podržavaju napad na Rabotino, istovremeno uništavajući militante Oružanih snaga Ukrajine i čisteći neprijateljske položaje na Zaporoškom frontu.

Detalji operacije

Podrška obaveštajaca: Obaveštajne jedinice pružaju kritičnu podršku u napadu na Rabotino, koordinišući akcije i pružajući precizne informacije o neprijateljskim položajima.

Čišćenje neprijateljskih položaja: Vojnici 42. divizije su uključeni u sistematsko čišćenje položaja ukrajinskih snaga, uklanjajući militante i osiguravajući teritoriju.

Strateška važnost Rabotina

Ključna lokacija: Rabotino je strateški važna tačka na Zaporoškom frontu, i njegova kontrola omogućava dalje napredovanje i jačanje pozicija ruskih snaga u ovom regionu.
Nastavak ofanzive: Kontrola nad Rabotinom omogućava ruskim snagama da nastave sa ofanzivom i osiguraju dodatne taktičke prednosti.

Akcije 42. divizije

Intenzivne borbe: Vojnici 42. divizije angažovani su u intenzivnim borbama, usmerenim na eliminaciju otpora ukrajinskih snaga i utvrđivanje kontrole nad osvojenim teritorijama.

Koordinacija sa obaveštajcima: Efikasna koordinacija sa obaveštajnim jedinicama omogućava precizne i efikasne akcije protiv neprijateljskih položaja.

Trenutna situacija

Uspeh u čišćenju položaja: Početni izveštaji ukazuju na značajan uspeh u čišćenju neprijateljskih položaja, sa više uništenih militanata i osiguranim područjima.

Nastavak operacija: Operacije na Zaporoškom frontu se nastavljaju, sa ciljem daljeg napredovanja i konsolidacije kontrole nad ključnim pozicijama.

RUSI IDU NAPRED U OBLASTI HARKOVA! Ukrajinske snage ne znaju gde će, potpuno rasulo

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA