Najnovije

ODJEKNUĆE JAKO! Najveće letnje pojačanje napušta Marakanu

Pred Crvenom zvezdom je novo vrelo leto. Osvajanjem titule obezbeđen je plej-of Lige šampiona, a da bi se tamo našao, srpski šampion mora da se pojača.

Da bi stigli novi fudbaleri, potrebno je da se rastereti igrački kadar. Potrebna su crveno-belima nova rešenja u napadu. Šerif Ndiaje proradio je kod Milojevića, ali je pitanje da li je kalibar za mečeve koji odlučuju o plasmanu u elitno takmičenje, a eventualno i u Ligi šampiona.

Kako saznaje MaxBet Sport, najveće letošnje pojačanje Zvezde napušta “Marakanu”. Reč je o Žanu Filipu Krasou.

Nesporno je da afrički fudbaler zna da igra fudbal i da je jedan od većih majstora koji je obukao crveno-beli dres u minuloj deceniji, ali nije uspeo da ubedi najpre Baraka Bahara, a zatim i Vladana Milojevića da je spreman da se nosi sa težinom dresa Crvene zvezde.

Kako nezvanično saznajemo, uprava kluba iz LJutice Bogdana neće čak ni da pravi problemu šampionu Afrike, u smislu da neće da zahteva nerealan novac za njegov transfer. Rastanak je posle svega neminovan i u intersu i kluba i fudbalera.

Kako je MaxBet Sport ranije pisao, prvaka Srbije će da napuste i Zoran Popović i Nemanja Milunović. Obojici ističu ugovori na kraju sezone.

DETONACIJA! Na Mali Kalemegdan se vraća MILJENIK DELIJA i mašina za KOŠEVE

Izvor: MahBet
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA