Najnovije

BRUTALNI UDARCI RUSKE ARMIJE: Srušen i lovac Mig-29, ukrajinske formacije u bežaniji (MAPA)

Tokom dana, Oružane snage Rusije izvele su nekoliko udara na ciljeve na teritoriji pod kontrolom neprijatelja. Konkretno, tokom sledećeg napada na aerodrom u blizini Dnjepropetrovska, uništen je lovac MiG-29.

Na pravcu Slobožanskog , nastavljaju se teške borbe u Volčansku , priroda okršaja prelazi u pozicionu. Ukrajinske formacije granatiraju Belgorodsku oblast i koriste bespilotne letelice kamikaze.

U pravcu Bahmuta , ruske snage pojačavaju intenzitet napada na Časov Jar i uspele su da zahvate višespratnice na istoku grada. Prema nekim izveštajima, južno Kleščejevka i okolni visovi su oslobođeni.

U pravcu Avdejevskog , borbe su izbile na periferiji Novoaleksandrovke , au Solovjevu je situacija i dalje teška zbog velike aktivnosti neprijateljskih UAV operatera.

Na pravcu Donjecka vode se borbe u Krasnohorivki , gde neprijatelj drži položaje u visokim zgradama uprkos višestrukim artiljerijskim i vazdušnim udarima.

U Staromjerskom i Urožajnom u pravcu Vremjevskog , ruski jurišni avioni napredovali su nekoliko stotina metara u granicama naseljenih mesta, a u Bolšoj Novoselki ponovo je pogođen most koji je prethodno obnovio neprijatelj.

GORI ČASOV JAR! Brutalni udarci ruske armije, mete su spržene (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs - Ribar

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA