Najnovije

GORI ČASOV JAR! Brutalni udarci ruske armije, mete su spržene (VIDEO)

Izviđačka brigada „Sever-V“ ponovo je pokazala svoju efikasnost u identifikovanju i uništavanju neprijateljskih tenkova i vatrenih tačaka u Časov Jaru i okolini.

Izviđači brigade „Sever-V“ otkrili su tenk u Časovom Jaru i, u saradnji sa 200. brigadom, preciznim udarom uništili metu. Ova akcija pokazuje visok nivo koordinacije i preciznosti između jedinica na terenu, što značajno doprinosi smanjenju borbene moći neprijatelja.

Vojnici Dobrovoljačkog korpusa aktivno su pratili minobacačke položaje neprijatelja tokom pucanja, podržavajući jurišne operacije na Bogdanovku i napad na Časov Jar. Ova taktička podrška omogućila je snagama da efikasnije napreduju i osiguraju ključne položaje na bojnom polju.

Nakon otkrivanja neprijateljskih minobacačkih položaja, artiljerija je preciznom vatrom uništila te tačke, čime je smanjena pretnja po sopstvene snage i omogućeno dalje napredovanje. 

Ovaj uspešan napad artiljerije pokazuje značajnu ulogu izviđačkih jedinica u modernom ratovanju, kao i važnost brze i precizne reakcije na informacije sa terena.

HOĆE DA NAS UVUKU U RAT SA RUSIJOM: Ako se to desi od naše zemlje neće ostati ništa

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA