Najnovije

NEMCI U PANICI: Zaustavite migrante muslimane - ima ih "preko glave"!

Nemačka je sve manje zainteresovana za primanje migranata iz islamskih zemalja, pokazala je najnovija anketa Inse koju je naručila medijska grupa Nius.
Dojčland

Dojčland

Najnovije istraživanje pokazuje da se čak 52 odsto ispitanika slaže sa izjavom da "Nemačka generalno više ne bi trebalo da prihvata izbeglice iz islamskih zemalja". Samo 34 odsto ispitanika se "ne slaže" ili "ima tendenciju da se ne slaže" sa ovom izjavom.

Još veći broj njih je saglasan sa tvrdnjom da "u određenim delovima mog grada ili sela imam osećaj da više nisam u Nemačkoj". Prema anketi, čak 57 odsto njih ima taj utisak, dok 36 odsto ne deli ovaj osećaj.

Anketa dalje pokazuje da je 54 odsto ispitanika reklo da se "plaši da će Nemci postati manjina u Nemačkoj". S druge strane, 37 odsto je reklo da nije zabrinuto.

Prema anketi, 45 odsto ispitanika slaže se sa izjavom – "Verujem da Evropljane postepeno zamenjuju imigranti iz Afrike i Bliskog istoka". NJih 41 odsto, odbacuje ovu izjavu.

Dve trećine Nemaca (65 odsto) slaže se sa tvrdnjom da u Nemačkoj postoji "rasizam protiv belaca", dok samo 22 odsto smatra da to nije tačno.

Velika većina takođe veruje da integracija migranata ne funkcioniše. NJih 58 odsto je reklo "ne" na pitanje da li su se "migranti u velikoj meri dobro integrisali u Nemačkoj". Samo 29 odsto ispitanika kaže da su se migranti dobro integrisali.

Ogromna većina Nemaca se slaže sa izjavom da "trenutna migracija preopterećuje nemački školski sistem". Rezultati pokazuju da se 75 odsto, odnosno tri četvrtine, slaže sa ovom tvrdnjom, dok 22 odsto kaže da ne vidi problem.

Istraživanje je usledilo nakon niza anketa koje pokazuju da su Nemci sve naklonjeni primanju migranata muslimanskog porekla, podseća "Remiks". Strahove Nemaca dodatno je podstakao protest u Hamburgu prošle sedmice kada su pripadnici radikalne šerijatske grupe pozivali na osnivanje kalifata u Nemačkoj.

Uz to, prošlog meseca je objavljeno da je udeo stranaca koji su počinili zločine u zemlji dostigao rekordnih 41 odsto.

Pročitajte OVDE šta je patrijarh Kiril rekao Putinu

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA