Најновије

Рама за ЦНН: Мој брат нема везе са дроном, идем у Београд!

ПРИШТИНА – Премијер Албаније Еди Рама изјавио је за Си-Ен-Ен да је спреман да оде у посету Београду, да је посета раније договорена и да је на властима у Београду да ли ће га позвати.
Еди Рама (Фото: botapress.info)

Еди Рама (Фото: botapress.info)

Рама је оценио да односи Београда и Тиране не могу бити таоци једне фудбалске утакмице, јер се, како је навео, ушло у фазу помирења, пренели су приштински медији. На директно питање: „Да ли ћете ићи у Београд 22. октобра”, Рама је рекао: „Да, отићи ћу”, пренели су приштински медији. Он је истакао да сада, како је рекао „имамо фантастичну шансу да идемо даље, а спутани смо фудбалском утакмицом”. Према његовим речима, инцидент на утакмици био је жалостан догађај, а што је још тужније настављен је после тога на највишем политичком нивоу у Србији.
Прочитајте још:Хрвати узвраћају Србији са својом војном парадом!
На питање новинара ЦНН-а да ли је његов рођени брат био умешан у догађај са дроном на утакмици Србија-Албанија у Београду, Рама је рекао да то не може бити ни његов брат нити било ко од 45 присутних Албанаца пристиглих на утакмицу јер, како је рекао „ми нисмо слали навијаче на утакмицу како би избегли било какав инцидент”. „Дрон је дошао изван стадиона, како је могуће да је мој брат био умешан. Али, ми знамо како то иде са пропагандом „хладног рата” и како то функционише са старом политиком на Балкану”, рекао је Рама. Рама је на крају закључио - „немамо другог пута, морамо да идемо даље, а не да останемо заробљени старом политиком која нас је тако дуго држала таоцима. Мислим да политика не сме да буде вођена фудбалском утакмицом”. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА