Најновије

Тешко невреме у региону, села у Републици Српској без струје!

Олујно невреме праћено јаким ветром и кишом, изазвало је проблем у снабдевању електричном енергијом на подручју Приједора, па је без струје остао већи број села у том подручју на северо-западу Републике Српске.
Илустрација (Фото: Твитер)

Илустрација (Фото: Твитер)

Лоше време изазвало је и прекиде у напајању струјом и у неким бањалучким насељима, као и у Козарској Дубици и Новом Граду. Први овогодишњи снег пао је на Бањ Брду у Бања Луци, док у нижим пределима града пада суснежица са кишом, изјавио је метеоролог Хидрометеоролошког Завода Републике Српске Драшко Рудан. "До краја дана можемо очекивати интензивније кишне падавине, као и снег, посебно у вишим пределима од 400 до 500 метара надморске висине ", нагласио је он. Бањалучане је јутрос пробудио снажан олујни вјетар, праћен кишним падавинама.
Прочитајте још:Ухапшен Игор Микић због скаднирања Вучићу!Више тешких метала у рекама Србије
"Обилније кишне падавине очекујемо у ноћи са четвртка на петак, када ће у Бања Луци пасти од 30 до 50 литара по метру квадратном", рекао је Рудан. Слично време задржаће се и у данима викенда, док ће у недјељу бити суво, али и даље хладно. Извор: Б92, Бета, индеx.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА