Најновије

ДАНА ДРАШКОВИЋ: Вулин је фашиста! ВУЛИН: Уништила си Вука и СПО!

БЕОГРАД - Даница Драшковић, супруга лидера СПО и Александар Вулин, лидер ПС и министар за рад и запошљавање, партнери у владајућој коалицији, осули су паљбу једно по другом, не бирајући речи.
Даница Драшковић (фото vestinet.rs)

Даница Драшковић (фото vestinet.rs)

Тако је Драшковићева у ауторском тексту за Данас „растргла“ Вулина, назвавши га фашистом и комесаром Мирјане Марковић. Министар јој је одговорио да поштује њену искрену мржњу према њему. - Комесар Вулин, сад се то зове министар нечега, успешно дисциплинује и реформише грађане којима би требало да служи. Прети, контролише, обећава пуну апокалипсу, баш као некад када је његова Мира владала и терорисала Србију. Прво је у фашистичким црним крпама Косовом витлао и претио Албанцима празном пушком, па кад је довољно штете направио, пребацио се на инвалидске пензије - написала је Драшковићева, као и да је Вулин то наследио од Марковићеве „јер се и она бавила њеном инвалидском пензијом док је пребијена лежала у њеном затвору 1993. године“. - Остали пензионери су колатерална штета те фиксације поражених јуловских фашиста и лудила једног незналице, аматера и беспосличара у овој влади. Његово незнање, бахатост, волунтаризам и необјашњива овлашћења да ради незаконито шта год хоће личе на повратак комунистичког послератног терора - навела је она и додала да има два пензионерска питања за њега, комесара у заносу: - Кад ће логори за неподобне, штрајкаче, пензионере, социјалу, Албанце, за империјалисте, интелектуалце, за све оне који знају да они ништа не знају? Кад ће масовне гробнице поново, стрељања без суђења, отимачина туђе имовине, кад ће ти се Мира вратити?!
Прочитајте још:

Вучић: Неће бити проблема са гасом

Састанак Вучића и Соботке у Прагу

Вулин јој је на увреде које му је упутила у свом стилу узвратио: - Ја сам госпођи Драшковић толико захвалан за све што је свих ових година чинила и чини да СПО и њен супруг буду на броју гласова на ком су сада, да у знак захвалности од ње могу да поднесем и још горе увреде. То је ситница у поређењу с њеним доприносом. Поштујем њену искрену мржњу, али с мржњом се не полемише. За мене је ова прича завршена - навео је кратко Александар Вулин, који је јуче најавио и да ће се ревизија инвалидских пензија радити док се не провери свака од њих, и да то није ствар строгости, већ поштовање закона. - У првом кругу је тријажирано нешто више од 15.000 пензија које су издвојене. Од тог броја разговарано је са више од 2.000 људи, а у овом тренутку 126 инвалидских пензија је одузето - навео је министар Вулин. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА