Најновије

Турци у БиХ врбовали девојке за проституцију у Европској унији

САРАЈЕВО- Полиција у Босни и Херцеговини у недељу у вечерњим сатима почела је да спроводи велику акцију чији је циљ прекидање међународног ланца организираног криминала и проституције, потврдило је Тужилаштво БиХ које координира ову акцију.
Проституција (Фото: ЈуТјуб)

Проституција (Фото: ЈуТјуб)

Како је појашњено, слична операција истовремено је започела у и у Немачкој и Аустрији, а реч је о великој међународној акцији која је раније планирана, преноси "јутарњи.хр". Акција је усмерена на откривање међународног ланца организованог криминала повезаног са трговином људима ради проституције и другим кривичним делима. Међу жртвама је већи број особа с подручја Балкана, међу којима, према оперативним подацима истражитеља, има и малолетних особа.
Прочитајте још:

Бакир Изетбеговић: Мој отац није био у „Ханџар дивизији“, тужићу Додика!

Из извора блиских СИПА потврђено је да су у току претреси објеката у Санском Мосту, а истрага је усмерена против групе турских државаљана који су осумњичени да су починили кривично дело трговине људима и међународно врбовање ради проституције, јавља Дневни Аваз. Акција је резултат дуге и темељне истраге правосудних и полицијских агенција Немачке чији су тужиоци и истражитељи месецима радили заједно са колегама из Европске уније (ЕУ), на откривању овог ланца организованог криминала. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА