Најновије

Овако ће Београд да ода пошту погинулим македонским полицајцима

БЕОГРАД - Српски сабор Заветници позива грађане Србије да 12. маја у 12 часова испред Амбасаде Македоније у улици Господар Јевремова 34. у Београду одају пошту страдалим полицајцима у Куманову. У терористичком нападу погинуло је 8 припадника полицијских снага: Бобан Ивановић, Жарко Кузмановски, Љубиша Аранђеловић, Горан Стојемновић, Ненад Серафимовски, Исамедин Османи и Горан Илиевски.
Куманово Македонија (Илустрација: Правда)

Куманово Македонија (Илустрација: Правда)

- Сећајући се српског цара Душана који је крунисан у Скопљу, Краљевића Марка из Прилепа, Немањићких светиња и наших предака који су у Првом Балканском рату ослобађали јужне крајеве од Турске окупације, ми трагедију у Куманову сматрамо за своју. Припадајући истом националном бићу, заједничких корена, заједничке историје, традиције, вере и културе, сматрамо да је данас наша брига за опстанак наших територија заједничка. Покажимо солидарност у борби против тероризма! - поручују Заветници.
Прочитајте још:СТЕФАНОВИЋ: Упућене додатне снаге на границу са МакедонијомAлбанци тврде: Куманово је намештаљка а ово су докази (ФОТО/ВИДЕО)АМЕРИКА РЕЖИРАЛА РАТ У МАКЕДОНИЈИ: Шиптарски терористи добили сигнал из Вашингтона за нападНАПЕТО: Maкедонци спроводе антитерористичку операцију у Тетову?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА