Najnovije

Ovako će Beograd da oda poštu poginulim makedonskim policajcima

BEOGRAD - Srpski sabor Zavetnici poziva građane Srbije da 12. maja u 12 časova ispred Ambasade Makedonije u ulici Gospodar Jevremova 34. u Beogradu odaju poštu stradalim policajcima u Kumanovu. U terorističkom napadu poginulo je 8 pripadnika policijskih snaga: Boban Ivanović, Žarko Kuzmanovski, LJubiša Aranđelović, Goran Stojemnović, Nenad Serafimovski, Isamedin Osmani i Goran Ilievski.
Kumanovo Makedonija (Ilustracija: Pravda)

Kumanovo Makedonija (Ilustracija: Pravda)

- Sećajući se srpskog cara Dušana koji je krunisan u Skoplju, Kraljevića Marka iz Prilepa, Nemanjićkih svetinja i naših predaka koji su u Prvom Balkanskom ratu oslobađali južne krajeve od Turske okupacije, mi tragediju u Kumanovu smatramo za svoju. Pripadajući istom nacionalnom biću, zajedničkih korena, zajedničke istorije, tradicije, vere i kulture, smatramo da je danas naša briga za opstanak naših teritorija zajednička. Pokažimo solidarnost u borbi protiv terorizma! - poručuju Zavetnici.
Pročitajte još:STEFANOVIĆ: Upućene dodatne snage na granicu sa MakedonijomAlbanci tvrde: Kumanovo je nameštaljka a ovo su dokazi (FOTO/VIDEO)AMERIKA REŽIRALA RAT U MAKEDONIJI: Šiptarski teroristi dobili signal iz Vašingtona za napadNAPETO: Makedonci sprovode antiterorističku operaciju u Tetovu?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA