Најновије

Дивље звери побегле из зоолошког врта: Седморо људи настрадало (ВИДЕО)

По главном граду Грузије се након поплаве разбежале 32 опасне дивље звери, али и алигатори, нилски коњи... 
Опасне животиње трче по поплављеном граду (Фото: Јутјуб)

Опасне животиње трче по поплављеном граду (Фото: Јутјуб)

Најмање седам особа изгубило је живот у невремену праћеном поплавама протекле ноћи у главном граду Грузије, Тбилисију, јавиле су руске агенције, позивајући се на изјаву градоначелника тог града Давида Нарманија. Више особа воде се као нестале, наводи агенција РИА Новости. "Према постојећим подацима, погинуло је седам људи, мада се подаци још прецизирају", рекао је Нарманија новинарима, додајући да ће до краја дана посебни тимови утврдити насталу штету. Тбилиси је у ноћи на недељу погодило невреме са градом и снажним ветром и обилним падавинама, у којој су потопљене куће и зграде, оштећени путе, инфраструктура, извештава та руска агенција. Тасс наводи да је киша у Тбилисију и на периферији потопила дворишта и приземља више од стотину приватних кућа, подземне пролазе и тргове.

Побегле чак 32 опасне животиње

Такође, излила се река Вера, звог чега је потопљен део зоолошког врта у Тбилисију. Најмање седам особа изгубило је живот у невремену праћеном поплавама протекле ноћи у главном граду Грузије, Тбилисију, јавиле су руске агенције, позивајући се на изјаву градоначелника тог града Давида Нарманију. Неке животиње су се удавиле, а још неколико - укључујући тигрове и медведе, побегло је. Специјалне службе и полиција покренули су потрагу за 32 одбегле опасне животиње и власти су позвале житеље Тбилисија да не напуштају куће док оне не буду пронађене. "Трага се за по шест лавова и тигрова, седам медведа и 13 вукова", рекао је представник градских власти Тимур Пхаладзе. Агенције извештавају да су на територији зоолошког врта пронађена три беживотна тела, од којих су двоје радници, док трећа особа још није идентификована. Раније је из управе зоолошког врта саопштено о три нестала радника.
Прочитајте још:СНАЈПЕРИСТА БЕРИЋ ОТКРИВА: Прве америчке и пољске снајпере сам скинуо на Доњецком аеродрому (ВИДЕО)РУСКИ ТЕРМИНАТОР: Рањен из калашњикова у главу, смеје се док му ваде метак (ВИДЕО)
Извор: Srbijadanas.com/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА