Najnovije

Divlje zveri pobegle iz zoološkog vrta: Sedmoro ljudi nastradalo (VIDEO)

Po glavnom gradu Gruzije se nakon poplave razbežale 32 opasne divlje zveri, ali i aligatori, nilski konji... 
Opasne životinje trče po poplavljenom gradu (Foto: Jutjub)

Opasne životinje trče po poplavljenom gradu (Foto: Jutjub)

Najmanje sedam osoba izgubilo je život u nevremenu praćenom poplavama protekle noći u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju, javile su ruske agencije, pozivajući se na izjavu gradonačelnika tog grada Davida Narmanija. Više osoba vode se kao nestale, navodi agencija RIA Novosti. "Prema postojećim podacima, poginulo je sedam ljudi, mada se podaci još preciziraju", rekao je Narmanija novinarima, dodajući da će do kraja dana posebni timovi utvrditi nastalu štetu. Tbilisi je u noći na nedelju pogodilo nevreme sa gradom i snažnim vetrom i obilnim padavinama, u kojoj su potopljene kuće i zgrade, oštećeni pute, infrastruktura, izveštava ta ruska agencija. Tass navodi da je kiša u Tbilisiju i na periferiji potopila dvorišta i prizemlja više od stotinu privatnih kuća, podzemne prolaze i trgove.

Pobegle čak 32 opasne životinje

Takođe, izlila se reka Vera, zvog čega je potopljen deo zoološkog vrta u Tbilisiju. Najmanje sedam osoba izgubilo je život u nevremenu praćenom poplavama protekle noći u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju, javile su ruske agencije, pozivajući se na izjavu gradonačelnika tog grada Davida Narmaniju. Neke životinje su se udavile, a još nekoliko - uključujući tigrove i medvede, pobeglo je. Specijalne službe i policija pokrenuli su potragu za 32 odbegle opasne životinje i vlasti su pozvale žitelje Tbilisija da ne napuštaju kuće dok one ne budu pronađene. "Traga se za po šest lavova i tigrova, sedam medveda i 13 vukova", rekao je predstavnik gradskih vlasti Timur Phaladze. Agencije izveštavaju da su na teritoriji zoološkog vrta pronađena tri beživotna tela, od kojih su dvoje radnici, dok treća osoba još nije identifikovana. Ranije je iz uprave zoološkog vrta saopšteno o tri nestala radnika.
Pročitajte još:SNAJPERISTA BERIĆ OTKRIVA: Prve američke i poljske snajpere sam skinuo na Donjeckom aerodromu (VIDEO)RUSKI TERMINATOR: Ranjen iz kalašnjikova u glavu, smeje se dok mu vade metak (VIDEO)
Izvor: Srbijadanas.com/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA