Најновије

СТРАШНО ПРОРОЧАНСТВО МОНАХА С ТИБЕТА: Ово ће се догодити после кључне 2015. године!

Једна од карактеристика тибетанске културе је склоност употреби духовних моћи како би се дошло до јаснијих слика о будућности. Тако су индијски туристи сведочили невероватним предвиђањима у тибетанским манастирима који су под управом кинеске владе.
Монаси са Тибета (Фото: Синхуа)

Монаси са Тибета (Фото: Синхуа)

Тибетански монаси су том приликом тврдили да се светске силе крећу према уништењу, али да ипак упркос овоме, свет неће бити уништен. Између садашњих великих сила које владају светом ће се наставити сукоби и ратовања. Тероризам и тајни рат биће главни проблеми. Они предвиђају и да ће у свету политике нешто да се догоди управо око 2015. године. У том периоду ће светске силе да теже међусобном уништењу. Цео свет ће бити усмерен према ишчекивању оног најгорег. Тешки политички маневри и преговори ће имати само мали напредак. У свету ће почети са све јачим стремљењем ка нуклеарном рату, како тврде будистички монаси. Натприродна духовна сила ће да се уплете и да интервенише, а судбина света биће спасена од самоуништења. Монаси су се насмејали на причу о НЛО који се појавио изнад Индије и Кине, а онда су рекли да нас ванземаљске силе посматрају. Људској врсти неће бити дозвољено да мења будућност у том обиму. Свако људско биће кроз своје постојање и карму има могућност да утиче на судбину, али мењање судбине света у том обиму неће бити дозвољено. Монаси су, такође, споменули да ће после 2015. године наша тренутна цивилизација разумети да су крајњи видици науке и технологије у зони спиритуалног, а не у материјалној, физичкој стварности. После 2015. године, технологије ће кренути другим правцем развоја. Људи ће да упознају срж спиритуалности, однос између тела, ума и душе, реинкарнацију и чињеницу да смо повезани са свима као део Бога. Према њиховим виђењима будућности, наша планета је благословљена, спасена је више пута од било каквих оштећења, а већине нисмо ни свесни. Како наша технологија буде напредовала, ми ћемо бити у стању да разумемо да су нас те духовне силе спасавале све време.
Прочитајте још:Научници оповргли теорију о смрти Хитлера?ХИМАЛАЈИ?! Урнебесна реклама за руски камион „Урал“ који не познаје препреке (ВИДЕО)СИЛА ПРИРОДЕ: Овако сатире цунами у Аустралији! (ВИДЕО)
Извор: web-tribune.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА