Најновије

Начин на који спавате открива ваш карактер! (ФОТО)

Положај у којем спавамо вероватно изгледа као нека подсвесна радња, ипак истраживања су показала да чак и то може да одреди каква је наша личност.
Начин на који спавате открива ваш карактер (Фото: Твитер)

Начин на који спавате открива ваш карактер (Фото: Твитер)

Да ли спавате на леђима, у фетусном положају или војничкој пози? Погледајте шта то говори о вама.

1. Фетусни положај

Фетусни положај, у коме особа спава са стране, склупчаних ногу, је једна од најчешћих поза. Људи који спавају у овом положају често могу споља да изгледају грубо, док су заправо осетљиви. Често превише размишљају и непотребно брину.

2. Војничка поза

Поза у којој лежите на страни, потпуно исправљено, тако да су вам и руке уз тело, назива се војничка поза. Иако ово изгледа укочено, особа која овако спава је све само не крута. Такве особе су веома друштвене и лаке за комуникацију. Мада могу да се слажу са разним типовима људи, они дефинитивно преферирају да се друже са битнијим људима. Таквим људима можете веровати, само што понекад они могу изгледати помало лаковерни.

3. Полу војничка поза

Иако доста подсећа на војничку, ова поза се разликује по положају рамена и руку, које су испружене испред вас, ближе јастуку. Истраживања су показала да су особе које спавају на овај начин углавном веома приступачне и отворене, мада могу бити сумњичаве и често циничне. Такви људи су такође спори као корњаче када се ради о доношењу одлука, али када се једном одлуче, поприлично су тврдоглави и тешко мењају мишљење.

4. На леђима

Особа која спава на леђима, са рукама испруженим поред себе је најчешће веома јака, мирнији тип који не воли експлоатисање. Веома су озбиљни, а тако доживљавају и околину. Ово још значи да имају велика очекивања, како од себе тако и од других. Могуће је и да често хрчу.

5. Поза морске звезде

Ово је заправо мало измењена поза под бројем 4, а разлика је у положају руку, које су најчешће изнад главе, на јастуку. Људи који дремају или спавају у овој пози су лојални и њима је пријатељство веома битно. Воле да слушају друге, чак и када се ради о проблемима и учинили би све што могу како би се ти проблеми решили.
Прочитајте још:Сазнајте да ли сте паметнији од већине на основу ових 8 показатељаНОСТРАДАМУС ВИДЕО СЕОБУ СИРИЈАЦА И УПОЗОРИО ФРАНЦУЗЕ: Руски старац, међутим видео је нешто друго!
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА